Το ψηφοδέλτιο της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» απαρτίζουν αγωνιστές της ζωής, με ενεργό συμμετοχή σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, από τον επιστημονικό, καλλιτεχνικό, αθλητικό χώρο, μέσα από το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, των αυτοαπασχολουμένων, τα κινήματα των γυναικών, των φοιτητών και σπουδαστών.
Αγωνιστές δραστήριοι παντού όπου μπορούν να προσφέρουν για την ανακούφιση των εργαζομένων, για την ανάπτυξη της αλληλεγγύης, της προβολής των αιτημάτων, της οργάνωσης της λαϊκής πάλης.
Είναι ονόματα που έχουν αφήσει παρακαταθήκη αγώνων και προσφοράς για το καλό του λαού και της νεολαίας της πατρίδας μας.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δάσκαλος, Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης. Απόφοιτος του Ιστορικού – Αρχαιολογικού Τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Δημοσιϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ) και μέλος του ΔΣ Ε’ ΣΕΠΕ Θεσσαλονίκης.

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

Εκλογικής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διδάκτορας Βιολογίας ΑΠΘ με σπουδές στην ΕΣΣΔ, ερευνητής, έκτακτος καθηγητής στο ΤΕΙ, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Μαθητών Δ’ Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης, μέλος του ΔΣ του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου «Ιωάννης Παπάφης», διαμερισματικός σύμβουλος Ε’ διαμερίσματος 2002-2006.

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1981 και ζει στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε το 1ο Λύκειο Μαλακοπής στην Τούμπα και φοίτησε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. από όπου και πήρε το δίπλωμα του, ενώ συμμετείχε στους αγώνες, στο κίνημα της νεολαίας. Εργάζεται σαν Πολιτικός Μηχανικός. Συμμετέχει στην προσπάθεια για ανασύνταξη και ταξική οργάνωση του κινήματος στο χώρο των μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων μηχανικών. Είναι εκλεγμένος στην Αντιπροσωπεία του Τ.Κ.Μ του Τ.Ε.Ε. Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης και στις εκλογές του 2010.

ΑΓΓΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΑΓΓΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

Μαία, εργαζόμενη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στο Ιπποκράτειο Ν.Θ.

ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ

ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ

Γεννήθηκε στην Κατερίνη το 1971. Είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη από το 1989. Είναι δημοσιογράφος και συνδικαλίστρια του ΠΑΜΕ στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε το 1951 στο Στόμιο της Λάρισας. Είναι Συνταξιούχος καθηγητής Φυσικής, συμμετέχει στο ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών.

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΑΝΘΗ

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΑΝΘΗ

36 ετών. Ψυχολόγος Α.Π.Θ. Msc , Διδάκτωρ Κοινωνικής Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου ως υπότροφος Ι.Κ.Υ.. Πτυχιούχος Κρουστών (Κ.Ω.Θ.). Εργαζόμενη σε δομή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης για γυναίκες που έχουν υποστεί βία στον Δήμο Κορδελιού – Εύοσμου. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής της Κεντροανατολικής Θεσσαλονίκης του Κ.Κ.Ε.

ΑΥΓΕΡΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΕΥΗ)

ΑΥΓΕΡΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΕΥΗ)

33 ετών παντρεμένη με μια κόρη. Γεννήθηκε στα Τρίκαλα και μεγάλωσε στην Κοζάνη τα τελευταία 15 χρόνια ζει στην Θεσσαλονίκη, κατάγεται από εργατική οικογένεια. Είναι μέλος της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης οπού υπήρξε και μέλος της διοίκησης, δραστηροποιήται με την επιτροπή ανέργων και την επιτροπή νέων του σωματείου, καθώς και με την λαϊκή επιτροπή.

ΒΑΒΟΥΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΒΑΒΟΥΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Γεννήθηκε το 1950 στη Θεσσαλονίκη όπου και κατοικεί. Ηλεκτρονικός – ελεύθερος επαγγελματίας. Διετέλεσε για 5 χρόνια πρόεδρος του σωματείου ηλεκτρονικών Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του συλλόγου γονέων του 36oυ Δημοτικού Σχολείου. Δραστηριοποιείται στη Λαϊκή Επιτροπή και την επιτροπή αυτοαπασχολούμενων ελεύθερων επαγγελματιών Ε’ Διαμερίσματος.

ΒΑΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΒΑΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννήθηκε το 1955 στην Αθήνα και Κατοικεί στη Θεσσαλονίκη από το 1968. Φοίτησε στο Α’ Γυμνάσιο Αρρένων και σπούδασε Πολιτικός μηχανικός στο Α.Π.Θ. (1975 – 1982). Είναι μελετητής στατικών και λιμενικών δημοσίων έργων. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας (κατασκευαστής, μελετητής και επιβλέπων ιδιωτικών έργων) και είναι Ενεργειακός Επιθεωρητής. Εργάστηκε στην τεχνική υπηρεσία της ΕΡΤ3 (1987-1989) και στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Νεάπολης (1996-1998). Υπήρξε Αθλητής στο Βόλεϊ (ΧΑΝΘ 1968-1981 και Ηρακλή Θεσ/νίκης 1982-1984). Διετέλεσε Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κουβουκλιωτών (Προύσας), και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μικρασιατικών Σωματίων.

ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ)

ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ)

Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο από γονείς αγρότες και μεγάλωσε στην Αθήνα, στο Αιγάλεω. Τελείωσε Χημικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και σαν φοιτήτρια πήρε μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα της Νομικής και του Πολυτεχνείου. Διορίστηκε στη Θεσσαλονίκη και μετείχε στο συνδικαλιστικό κίνημα των καθηγητών. Ήταν εκλεγμένη επί σειρά ετών στο Δ.Σ. της Δ΄ ΕΛΜΕ και αγωνίστηκε για τα προβλήματα των εκπαιδευτικών και της Παιδείας, των ΑΜΕΑ και των Ειδικών Σχολείων. Σήμερα, συνταξιούχος εκπαιδευτικός δραστηριοποιείται στο πολιτιστικό τμήμα της Λαϊκής Επιτροπής Τούμπας.

ΓΕΩΡΓΑΚΟΥΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΥΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Γεννήθηκε το 1991 στην Καλαμαριά και μεγάλωσε στην Κ. Τούμπα όπου και κατοικεί. Εργάζεται εδώ και τέσσερα χρόνια στο φωτοτυπείο που διατηρώ με τον πατέρα μου στην Κ. Τούμπα και ταυτόχρονα είναι και φοιτητής στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα εμπορίας και διαφήμισης.

ΓΚΙΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΓΚΙΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Νοσηλεύτρια, Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Κλινικών Θεσσαλονίκης.

ΓΚΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΓΚΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Είναι 53 ετών. Τελείωσε το 11ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και σπούδασε στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στη Σχολή Τεχνολόγων Μηχανικών. Ελεύθερος επαγγελματίας για πολλά χρόνια. Τώρα είμαι ιδιωτικός υπάλληλος στον τομέα του επισιτισμού. Συμμετείχε στο ΔΣ του Συλλόγου και στο ΚΣ της ΣΕΑΣΘ.

ΓΡΕΒΕΝΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΓΡΕΒΕΝΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκε το 1970 στη Θεσσαλονίκη. Είναι καθηγητής Φυσικής και πήρε το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Έκανε το μεταπτυχιακό του στη Θεωρητική Φυσικοχημεία, στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Από το 1998 εργάζεται σε φροντιστήρια και γενικότερα στην Ιδιωτική Εκπαίδευση. Εργάζεται ακόμη στο Μεταβατικό Σχολείο της θεραπευτικής κοινότητας «Ιθάκη» του ΚΕ.Θ.Ε.Α. Είναι Γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζόμενων στα Φροντιστήρια Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης – Βορείου Ελλάδας (ΣΕΦΙΕ). Είναι επίσης μέλος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών (ΕΕΦ).

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη όπου και κατοικεί. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας. Αυτή την περίοδο είναι άνεργος και ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική και περιστασιακά παίζει κιθάρα σε μαγαζιά.

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΔΟΜΝΑ

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΔΟΜΝΑ

Γεννήθηκε το 1961 στη Χρύσα Αριδαίας Πέλλας και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται ως ιδιωτικός Υπάλληλος, μέλος του ΔΣ του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ)

ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ)

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός του τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ. Υπηρέτησε για τριάντα χρόνια στην Τεχνική Εκπαίδευση. Υπήρξε μέλος της γραμματείας του Π.Α.ΜΕ εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης και τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν μέλος, οργανωτικός γραμματέας ή ταμίας στο Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης. Είναι γραμματέας του ΔΣ του συλλόγου γυναικών Ε΄ διαμερίσματος Θεσσαλονίκης.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΟΜΗΡΟΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΟΜΗΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1960 και κατοικεί στην ανάληψη Θεσσαλονίκης. Επί 29 χρόνια εργαζόμενος στη ΦΙΛΚΕΡΑΜ ΤΖΟΝΣΟΝ. Από το 2012 είναι άνεργος μετά το κλείσιμο της Εταιρείας. Από το 1984 ήταν μέλος της Διοίκησης του Σωματείου της ΦΙΛΚΕΡΑΜ ΤΖΟΝΣΟΝ. Διετέλεσε από το 1997 έως το 2007 μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων όπως και της Ένωσης Γονέων Ε’ Διαμερίσματος. Σήμερα είμαι Γενικός Γραμματέας του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΦΙΛΚΕΡΑΜ ΤΖΟΝΣΟΝ.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Εφοριακός

ΖΩΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΖΩΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ηθοποιός – χορευτής, συνδικαλιστής του σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γεννήθηκε το 1946 στην Άνω Τούμπα από γονείς Θεσσαλονικείς. Εργάστηκε σαν ηλεκτροτεχνίτης στους εργολάβους έργων της ΔΕΗ. Το 1974 ήταν ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Ηλεκτροτεχνιτών Μακεδονίας Θράκης από όπου ως και τη συνταξιοδότησή του ήταν μέλος του Δ.Σ. Για αρκετά χρόνια ήταν παράγοντας αθλητικού σωματείου ενόργανης γυμναστικής. Το 2008 έγινε μέλος του παραρτήματος Τούμπας της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ και σήμερα είναι πρόεδρος.

ΙΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννήθηκε το 1957 στη Θεσσαλονίκη. Ήταν ενεργό μέλος των Σωματείων Μετάλλου, Ραπτεργατών και Κλωστοϋφαντουργίας. Τώρα δραστηριοποιείται στην επιτροπή αγώνα ΤΑΞΙ.

ΚΑΛΥΒΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΚΑΛΥΒΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Εργαζόμενη στο ΑΠΘ

ΚΑΜΤΣΙΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΚΑΜΤΣΙΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Γεννήθηκε το 1950 στην Κρώμνη-Ν. Πέλλας. Το 1970 αποφοίτησε από το 6/τάξιο Γυμνάσιο Αρρένων Αργοστολίου-Ν. Κεφαλληνίας. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Το 1976 διορίστηκε καθηγητής Φυσικής Αγωγής στη Β/θμια εκπαίδευση και συνταξιοδοτήθηκε το 2012. Διετέλεσε Πρόεδρος των καθηγητών των Ε΄ και Β΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, του Γ/Σ της ΑΔΕΔΥ, του Γ/Σ της ΕΔΟΘ, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου ΓΕΛ Καλαμαριάς, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γυμναστών Β. Ελλάδας και επί σειρά ετών υπεύθυνος έκδοσης του επιστημονικού περιοδικού της.

ΚΑΝΤΙΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΚΑΝΤΙΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Αρχιτέκτων – Μηχανικός – Επιστημονικός Συνεργάτης Α.Π.Θ.

ΚΑΠΕΤΑ ΙΟΥΛΙΑ

ΚΑΠΕΤΑ ΙΟΥΛΙΑ

Γεννήθηκε και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας του ΑΠΘ και εργάστηκε στην ιδιωτική εκπαίδευση. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως εκπαιδευτικός – επιμορφωτής σχολικής αγωγής.

ΚΑΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΑΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Γεννήθηκε στη Θάσο, μεγάλωσε στην Ξάνθη και ζει στη Θεσσαλονίκη περισσότερα από 40 χρόνια. Είναι συνταξιούχος της Εθνικής Τράπεζας. Υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας. Διετέλεσε Γενικός Σύμβουλος της Ο.Τ.Ο.Ε., μέλος του συλλόγου συνταξιούχων ΙΚΑ Θεσσαλονίκης. υπήρξε από τα πρώτα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου των κατοίκων Π. Πόλης.

ΚΑΡΑΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΡΑΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1976 στην Καβάλα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Χημείας του ΑΠΘ. Είναι συνδικαλιστής στο Σωματείο Βιομηχανικού Επισιτισμού Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι μέλος της Λαϊκής Επιτροπής Ε΄ Διαμερίσματος.

ΚΟΣΜΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΚΟΣΜΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Γεννήθηκε το 1958 στη Λάρισα και από το 1973 κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Είναι υπάλληλος του ΥΜΑΘ και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. των εργαζόμενων του ΥΠΑΘ.

ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ)

ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ)

Γεννήθηκε το 1979 στα Τρίκαλα και σήμερα μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Σπουδάζει Πολιτικός Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ. Είναι μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και του Συλλόγου Γυναικών «Πανδημοκρατικός» – μέλος της ΟΓΕ.

ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ., μέλος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και της ΙΕΕΕ. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του συλλόγου των πανεπιστημιακών (ΕΣΔΕΠ). Είναι μέλος του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσλονίκης, μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΔΚΜ. Γεννήθηκε, σπούδασε , ζει κι εργάζεται στο κέντρο της πόλης. Εντάχθηκε στο κίνημα από μαθητής, εκλεγμένος με την Πανσπουδαστική στο Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής και στο Κ.Σ. της ΦΕΑΠΘ (1999 -2000). Είναι Δικηγόρος από το 2005.

ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

Γεννήθηκε το 1957 στην Πτολεμαΐδα και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Μαθηματικός στο ΑΠΘ. Δραστηριοποιείται μέσα από τη Λαϊκή Επιτροπή του Ε’ Διαμερίσματος.

ΛΑΤΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΛΑΤΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

Γεννήθηκε στις Σέρρες και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Είναι καθηγήτρια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (2ο Γυμνάσιο Άνω Τούμπας). Είναι μέλος του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών και δραστηριοποιείται στην 4η ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.

ΛΙΩΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΛΙΩΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1963 στις Ερυθρές Αττικής. Από το 1882 κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο ΑΠΘ και εργάζεται ως Ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης.

ΜΑΚΡΗ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΚΡΗ ΜΑΡΙΑ

Εκπαιδευτικός

ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΝΝΑ

ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΝΝΑ

Γεννήθηκε το 1983 στη Στοκχόλμη Σουηδίας και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΤΕΙ-Θ. Δουλεύει ως σερβιτόρα και είναι μέλος σωματείου επισιτισμού Θεσσαλονίκης και μέλος του ΔΣ του Πανδημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών.

ΜΟΣΧΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΜΟΣΧΟΥ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε στη Δράμα από γονείς γεωργοκτηνοτρόφους. Σπούδασε Νομικά στο Α.Π.Θ. και παράλληλα εργαζόταν. Είναι δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται κυρίως με ζητήματα εργατικού και συνδικαλιστικού δικαίου. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

ΜΟΥΤΑΦΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΜΟΥΤΑΦΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

Η Μουταφίδου Φωτεινή (Φένια) γεννήθηκε στην Δράμα και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη όπου ζει και εργάζεται σαν λογίστρια –φοροτεχνικός (ελεύθερος επαγγελματίας) μέχρι σήμερα.
Κόρη του παλαίμαχου κουμουνιστή και αγωνιστή της εθνικής αντίστασης Γεράσιμου Μουταφίδη , εντάχθηκε στην ΚΝΕ από τα φοιτητικά της χρόνια υπηρετώντας την υπόθεση της αριστεράς και των εργατικών αγώνων μέχρι σήμερα. Δραστηριοποιείτε ενεργά στον σύλλογο λογιστών της Θεσσαλονίκης και συμμετέχει στα κινήματα για τα οξυμένα προβλήματα των κατοίκων της Δυτικής Θεσσαλονίκης.
‘Έχει μία κόρη την Κική Γρηγοριάδου.
Πιστεύει ότι η ενίσχυση και η νίκη των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι ένα ισχυρό όπλο στα χέρια των εργαζόμενων για τους ταξικούς, λαϊκούς, εργατικούς αγώνες που έρχονται.

ΜΠΑΜΠΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

ΜΠΑΜΠΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.
Κατάγεται από το Λιβάδι Ελασσόνας.
Ιδιωτικός υπάλληλος, σήμερα άνεργος.
Μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1967 με καταγωγή από το Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης. ΄Εζησε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας ενώ από τα φοιτητικά της χρόνια, από το 1985 και μετά, κατοικεί στην Άνω Τούμπα.
Αποφοίτησε από το Τμήμα Φυσικής του Α.Π.Θ. κι εργάστηκε στην ιδιωτική εκπαίδευση. Από το 2001 εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στο Α.Π.Θ.
Είναι μέλος του συλλόγου Διοικητικού προσωπικού του Α.Π.Θ., ενός συλλόγου με έντονη δραστηριότητα στο χώρο της παιδείας – ιδιαίτερα με τις εξελίξεις των δύο τελευταίων ετών (διαθεσιμότητα, απολύσεις, σχέδιο Αθηνά, συρρίκνωση του δημόσιου χαρακτήρα της παιδείας)- αλλά και με γενικότερη συμμετοχή στους αγώνες του λαού.
Στις τελευταίες εκλογές, για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Διοικητικού προσωπικού του Α.Π.Θ., το Νοέμβρη του 2013, συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Σ., παράταξης που πήρε τη νίκη στο σύλλογο.

ΜΥΛΩΝΑ ΕΥΜΟΡΦΙΛΗ (ΜΟΡΦΟΥΛΑ)

ΜΥΛΩΝΑ ΕΥΜΟΡΦΙΛΗ (ΜΟΡΦΟΥΛΑ)

Γεννήθηκε στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας από γονείς αγρότες. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολόγων Γεωπονίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και του Παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών του ΑΠΘ. Από το 1991 εργάζεται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, όπου και συνδικαλίζεται στηρίζοντας το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών. Για χρόνια είχε δράση στο γονεϊκό κίνημα και σήμερα δραστηριοποιείται στη λαϊκή επιτροπή της γειτονιάς της.

ΝΤΑΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΤΑΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε το 1978 στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης όπου και κατοικεί. Απόφοιτος 5ου Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (ΤΕΛ) στο τμήμα «ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ» και του Τ.Ε.Ι. «Ηλεκτρολογίας» Καβάλας. Είναι εργολάβος ηλεκτρολόγος εσωτερικών εγκαταστάσεων και έμπορος ηλεκτρολογικού υλικού. Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Θεσσαλονίκης (Σ.Ε.Η.Θ.), Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Η.Β.Ε.). Είναι μέλος πολιτιστικού – χορευτικού συλλόγου του προσωπικού της ΔΕΗ και του συλλόγου «ΑΝΤΑΜΩΜΑ» στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

ΞΟΝΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΞΟΝΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννήθηκε το 1960 στη Γερμανία. Αποφοίτησε το 1978 από το Α Λύκειο Αρρένων Θεσσαλονίκης και το 1982 από το Τμήμα Χημείας της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Α.Π.Θ. Στη συνέχεια εκπόνησε διδακτορική διατριβή στο ίδιο Τμήμα. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Το 1995 διορίστηκε ως καθηγητής Μέση Εκπαίδευση. Από το 2001 εργάζεται στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων στο Γ.Χ.Κ. Δραστηριοποιείται στη Λαϊκή Επιτροπή του Ε’ Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΡΑΝΤΑ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΡΑΝΤΑ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1965. Είναι απόφοιτος της ΑΣΠΙΕ του ΚΑΤΕΕ Θεσσαλονίκης και της ΣΕΛΕΤΕ. Το 1974 εντάχθηκε στην ΑΑΣΠΕ – ΕΚΚΕ και εκλέχθηκε στα φοιτητικά όργανα. Εργάζεται στο Δημόσιο Νοσοκομείο του Κιλκίς και αργότερα στο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης. Εκλέχθηκε μέλος του Δ.Σ. και αργότερα πρόεδρος του Σωματείου Παρασκευαστών Βορείου Ελλάδας. Το 1985 συμμετέχει στην Αντιφασιστική – Αντιιμπεριαλιστική συνάντηση 65 οργανώσεων στη Γαλλία. Μετατάχθηκε στην Δ\βάθμια εκπαίδευση. Από το 2000 ως το 2010 εκλέγονταν μέλος – ταμίας του Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΜΕ. Συμμετέχει στο γονεϊκό κίνημα και ήταν μέλος του Δ.Σ. του 1ου γυμνασίου και αργότερα του 1ου Λυκείου Θεσσαλονίκης.
Σήμερα είναι συνταξιούχος και πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών του 5ου διαμερίσματος, μέλος της ΟΓΕ και στα πολιτιστικά (θεατρικές ομάδες).

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Οδοντίατρος

ΠΑΠΑΝΑΓΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΠΑΝΑΓΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δικηγόρος Θεσσαλονίκης, 35 ετών. Υπ. Διδάκτορας Νομικής Σχολής Α.Π.Θ. στον Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Σπουδών.

ΠΑΠΑΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Γεννημένος το 1987 στο Έσσεν της Γερμανίας.
Τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ. Δραστηριοποιείται στη Λαϊκή Επιτροπή Τούμπας.

ΠΑΣΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΣΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γεννήθηκε το 1946. Ελεύθερος Επαγγελματίας.

ΠΑΤΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΠΑΤΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

Γεννήθηκε και μένει στη Θεσσαλονίκη. Είναι συνταξιούχος νοσηλεύτρια. Από τα μαθητικά της χρόνια δραστηριοποιήθηκε ενεργά στο μαθητικό κίνημα και αργότερα σαν εργαζόμενη στο χώρο της υγείας με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου εργαζόμενων του Νοσοκομείου «Άγιος Παύλος», β΄ συγκρότημα και κατόπιν πρόεδρός του, μέχρι το οριστικό κλείσιμο του νοσοκομείου. Ήταν μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΕΔΗΝ. Υπήρξε μέλος της Ένωσης Γονέων του Γ΄ Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης.

ΡΟΔΙΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΡΟΔΙΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1968 και μεγάλωσε στο κέντρο της πόλης (περιοχή Ροτόντα). Τελείωσε το 17ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης και σπούδασε Μηχονολόγος Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ. Εργάστηκε από το 1994 στη βιομηχανία και σε τεχνικές εταιρίες στη Β. Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Από το 2006 εργάζεται ως καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Τεχνική Εκπαίδευση. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ

Υπάλληλος ΟΑΕΕ

ΣΑΝΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΑΝΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκε το 1981 και μένει στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Οχημάτων και είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Ως φοιτητής δραστηριοποιήθηκε μέσα από της ΠΚΣ και σήμερα ως ελεύθερος επαγγελματίας δραστηριοποιείται μέσα από την ΠΑΣΕΒΕ.

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1961 στην Πολωνία από γονείς πολιτικούς πρόσφυγες. Μεταλλεργάτης, μέλος της Ταξικής Ενότητας Συνδικάτου Μετάλλου και στέλεχος του ΠΑΜΕ.

ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ)

ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ)

Γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου 1971 στα Γρεβενά. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στην Κτηνιατρική Σχολή. Από το 1999 εργάζεται ως κτηνίατρος – Δ.Υ. στους νομούς Κοζάνης και Θεσσαλονίκης. Τώρα είναι υπάλληλος της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Κτηνιατρικό Κέντρο Πενταλόφου. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος του Γ.Σ. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας.

ΣΤΑΡΔΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΤΑΡΔΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1959. Μεγάλωσε στις γειτονιές της Τούμπας, όπου από τα μαθητικά του χρόνια εντάχθηκε στους λαϊκούς αγώνες της γειτονιάς και της κοινωνίας γενικότερα. Εργάστηκε σαν ιδιωτικός υπάλληλος για πάνω από 25 χρόνια, στον τομέα της πληροφορικής. Η ενασχόλησή του με τα κοινά τον έφερε κοντά στο γοννεακό κίνημα (αντιπρόεδρος συλλόγου), στα διοικητικά ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου (πρόεδρος) και στην τοπική διοίκηση (πρόεδρος) του οικισμού όπου διαμένει τα 20 τελευταία χρόνια.

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1967 και μεγάλωσε στη λαϊκή γειτονιά των Αμπελοκήπων. Σπούδασε στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας στο τμήμα Λογιστικής. Εργάστηκε ως λογίστρια σε διάφορες επιχειρήσεις της περιοχής μας, αργότερα εργάστηκε σε διαφημιστικές εταιρίες σαν «ενοικιαζόμενος» υπάλληλος, ώσπου το 2011 μπήκε στην Α ν ε ρ γ ί α … Δραστηριοποιείται για τη λύση των προβλημάτων της περιοχής του Ν. Σ. Σταθμού. Είναι απ’ τα ιδρυτικά μέλη της «Πρωτοβουλίας κατοίκων περιοχής Αγίων Πάντων κ Αγίας Κυριακής». Συμμετέχει ενεργά στη Λαϊκή Επιτροπή Μενεμένης – Γιαννιτσών -Μοναστηρίου, καθώς και στο Σύλλογο Γυναικών Μενεμένης.

ΣΤΡΑΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΣΤΡΑΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Γεννήθηκε το 1946 από αντιστασιακούς γονείς που φυλακίστηκαν και εξορίστηκαν για τα ιδανικά τους. Μεγάλωσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και από μικρή ηλικία ήταν μέλος της Νεολαίας Λαμπράκη. Από το 1970 κατοικεί εργάζεται στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Τώρα είναι συνταξιούχος τυπογράφος.

ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΕΡΗΝΝΙΑ (ΕΙΡΗΝΗ)

ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΕΡΗΝΝΙΑ (ΕΙΡΗΝΗ)

ΣΩΦΡΟΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΣΩΦΡΟΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Γεννημένη στη Θεσ/νίκη το 1973. Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Άνεργη – έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα. Δραστηριοποιείται στη Λαϊκή Επιτροπή Τούμπας.

ΤΖΕΚΗ ΛΕΥΚΟΘΕΑ

ΤΖΕΚΗ ΛΕΥΚΟΘΕΑ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1984. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Τ.Ε.Ι Κεντρικής Μακεδονίας. Δραστηριοποιείται στον πολιτιστικό τομέα. Είναι ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαριλάου και αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του.

ΤΖΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΖΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Είναι εκπαιδευτικός στο ΚΕΘΕΑ, Καθηγητής ελληνικής γλώσσας σε μετανάστες και Υποψήφιος διδάκτορας ΑΠΘ. Είναι Μέλος της διοικούσας επιτροπής του παραρτήματος Θεσσαλονίκης του ΕΣΥΝ.

ΤΟΥΡΤΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΟΥΡΤΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1966. Από το 1976 ζει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε την επιστήμη της Παιδαγωγικής στην Παιδαγωγική Ακαδημία Λάρισας, στο Διδασκαλείο Δ. Γληνός και στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (Π.Τ.Δ.Ε.) του Α.Π.Θ. Σπούδασε επίσης την επιστήμη της Ψυχολογίας στο Τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο, εκπονώντας τη διδακτορική του διατριβή στο Π.Τ.Δ.Ε. του Α.Π.Θ. Εργάστηκε ως μάχιμος εκπαιδευτικός στην Α/θμια εκπαίδευση για 20 συναπτά έτη, ενώ από το 2010 και εντεύθεν προσφέρει τις υπηρεσίες του από τη βαθμίδα του Λέκτορα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ., Άρθρα του, συναφή με τους παραπάνω τομείς ενδιαφερόντων του, έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και ξένα περιοδικά, καθώς και στα πρακτικά συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1958. Είναι εργαζόμενος στον ΔΕΟΔΗΕ του ομίλου ΔΕΗ στον διοικητικό τομέα. Είναι μέλος του Κεντρικού Δ.Σ. της Ένωσης Διοικητικού και Οικονομικού Προσωπικού ΔΕΗ και σύνεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ με το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ. Είναι πρόεδρος του κλαδικού σωματείου Ενέργειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΤΣΕΡΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΣΕΡΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκε το 1957 στη Θεσσαλονίκη. Διετέλεσε μέλος του σωματείου εργαζομένων της ΦΙΛΚΕΡΑΜ ΤΖΟΝΣΟΝ. Τώρα είναι συνταξιούχος και δραστηριοποιείται στη Λαϊκή Επιτροπή Ε΄ Διαμερίσματος.

ΤΣΙΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΣΙΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης. Τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο της ίδιας περιοχής. Αποφοίτησε από την ΕΑΣΑ του ΑΠΘ. Διορίστηκε και υπηρέτησε στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση μέχρι το 1994. Από το 1995, ήταν μέλος ΕΙΔΙΠ του ΤΕΦΑΑ στο ΔΠΘ και στο ΑΠΘ, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2012.

ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

Γεννήθηκε το1964 στη Λευκοθέα Σερρών και από τα πέντε της χρόνια ζει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εδώ και 27 χρόνια εργάζεται στην ΕΥΑΘ, όπου ανέπτυξε σημαντικούς αγώνες ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού. Έχει εργαστεί επίσης στην επιμόρφωση ενηλίκων και στη δημιουργική απασχόληση παιδιών. Κατά καιρούς ασχολήθηκε με παιδικές εκπομπές σε σταθμούς της πόλης όπως στον παρατηρητή παλιότερα και στον 904 αριστερά στα fm πιο πρόσφατα.

ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1965 στη Θεσσαλονίκη όπου ζει και εργάζεται μέχρι και σήμερα. Το 1992 ολοκλήρωσε τις σπουδές μου στη Σχολή Καλλών Τεχνών του ΑΠΘ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση ως πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών της σχολής Καλών Τεχνών. Από το 1995 υπηρετεί ως μάχιμος εκπαιδευτικός διδάσκοντας Αισθητική Αγωγή σε σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ζει στο κέντρο της πόλης όπου αναπτύσσει (και συμμετέχει σε) καλλιτεχνικές δράσεις street art performance (ομάδα »Άνθρωπος στη Θάλασσα») οι οποίες αναφέρονται στην καθημερινότητα των ανθρώπων της πόλης, στα κοινωνικά δικαιώματα και αγαθά, στο ρατσισμό, στη βία και στην καταστολή. Έχει εκθέσει τη δουλειά του με ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της χώρας αλλά και στο εξωτερικό.

ΧΑΨΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΧΑΨΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Γεννημένη το 1966 στις Σέρρες, μεγάλωσε και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη, απόγονος του Καπετάν Χάψα. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ και ασκεί ενεργά το επάγγελμα του δικηγόρου επί 22 χρόνια ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με συμμετοχή και στις συνδικαλιστικές διαδικασίες.

ΧΟΝΤΟΛΙΔΟΥ ΕΡΙΦΥΛΗ

ΧΟΝΤΟΛΙΔΟΥ ΕΡΙΦΥΛΗ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1953 από γονείς πρόσφυγες από τον Πόντο. Αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Α.Π.Θ. Εργάστηκε 20 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα (μελέτες – κατασκευές εργοστασιακών χώρων) και 15 χρόνια ως συμβασιούχος στο Υπουργείο Πολιτισμού στην Εφορία Νεωτέρων Μνημείων. Υπήρξε εκλεγμένη στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ -Τμήμα Κ/Μ με την ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών. Σήμερα είμαι συνταξιούχος. Είναι παντρεμένη με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη.

ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Γεννήθηκε το 1965 στη Γερμανία από μετανάστες γονείς. Από το 1975 μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Φοίτησε στο 9ο Γυμνάσιο και Λύκειο Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε μέλος της Διοίκησης της ΕΕΤΕΜ Βορείου Ελλάδας (Θεσσαλονίκη) τη δεκαετία του ’90. Σήμερα ασκεί το επάγγελμα του μηχανικού και αναλαμβάνει ιδιωτικά έργα.

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

Εκλογικής Περιφέρειας Τριανδρίας

ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Διδάκτορας Φυσικής. Εργάζεται ως έκτακτος καθηγητής στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (Α-ΤΕΙΘ) και ως ερευνητής στο Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Α-ΤΕΙΘ.

ΚΑΡΑΤΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

ΚΑΡΑΤΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τριανδρία. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Εργάστηκε δέκα χρόνια σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών. Από το 2001 εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη δημόσια εκπαίδευση. Παράλληλα, ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων για τη Γερμανική γλώσσα και με την παραγωγή σχετικού διδακτικού υλικού. Συμμετέχει ως εισηγήτρια σε συνέδρια, ημερίδες και επιμορφωτικά σεμινάρια για τη διδασκαλία ξένης γλώσσας.

ΧΑΤΖΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΧΑΤΖΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1985. Είναι δικηγόρος και στέλεχος του ΚΚΕ. Δραστηριοποιείται μέσα από τη Λαϊκή Επιτροπή Τριανδρίας και είναι μέλος του Συλλόγου Γυναικών Τριανδρίας.

Υποψήφιοι Δημοτικής Κοινότητας

1ου Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννήθηκε το 1979 στη Θεσσαλονίκη όπου και κατοικεί. Έχει σπουδάσει στο μαθηματικό του ΑΠΘ και εργάζεται στην ιδιωτική και φροντιστηριακή εκπαίδευση. Τα τελευταία χρόνια είναι άνεργος. Δραστηριοποιείται στην Επιτροπή Ανέργων του Α’ Διαμερίσματος.

ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

Γεννήθηκε στη Λάρισα και ζει στη Θεσσαλονίκη. Ψυχολόγος πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποφοίτησε αρχικά από το τμήμα Βιβλιοθηκονομίας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και κατόπιν από τη δραματική σχολή του Ανδρέα Βουτσινά. Από σπουδάστρια ασχολήθηκε ενεργά με τον συνδικαλισμό και τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Έχει εργασθεί στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

ΛΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΛΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο και από το 1999 ζει στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται σε φαρμακείο.

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Συνταξιούχος

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

Γεννήθηκε και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε απ’ τη Σχολή Δομικών Έργων του Ευκλείδη. Υπήρξε ιδρυτής των σχολών πληροφορικής του ομίλου «Logic Line» και του ΤΕΛ «Ανδρομέδα».

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι έγγαμη με δύο παιδιά και ένα εγγόνι. Σπούδασε στη Γεωπονική Σχολή Θεσσαλονίκης και εργάσθηκε σαν γεωπόνος στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας. Παράλληλα τελείωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Γενετική Βελτίωση φυτών στο ΑΠΘ. Στο χώρο εργασίας της συνδικαλίστηκε επί τέσσερις τριετίες ως πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου. Γέννημα θρέμμα αυτής της πόλης ενδιαφέρθηκε και ενδιαφέρεται άμεσα για τα προβλήματά της.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ

Γεννήθηκε το 1948 στη Δράμα. Είναι απόφοιτος της Νοσηλευτικής Σχολής. Τώρα συνταξιούχος του Δημοσίου.

ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ (ΣΟΥΛΑ)

ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ (ΣΟΥΛΑ)

Γεννήθηκε το 1959 στον Θούριο Έβρου. Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός Α\βαθμιας εκπαίδευσης. Σπούδασε Παιδαγωγικά στην Ολλανδία όπου συμμετείχε ενεργά στο κίνημα των μεταναστών. Στις Τοπικές εκλογές του 1986 εκλέχθηκε κοινοτική σύμβουλος στην κοινότητα Θουρίου. Από το 1989 δραστηριοποιείται στο συνδικαλιστικό κίνημα των εκπαιδευτικών καθώς και στο γονεϊκό κίνημα. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων του Δήμου Αμπελοκήπων και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου εκπαιδευτικών της BENELUX.

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Γεννήθηκε το 1964 στην Φλώρινα. Σπούδασε στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Από το 1992 εργάζεται σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Βορείου Ελλάδας (Σ.Μ.Η.Β.Ε) και του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης (Ν.Ο.Θ).

ΣΟΥΓΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΟΥΓΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σύμβουλος 1ης Δημοτικής κοινότητας , μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Εμπόρων Θεσσαλονίκης

ΤΣΙΟΛΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΤΣΙΟΛΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΦΛΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΦΛΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1945 στη Θεσσαλονίκη. Είναι συνταξιούχος φαρμακοποιός. Είναι από τη γενιά των Λαμπράκηδων. Υπήρξε δραστήριο μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Σήμερα δραστηριοποιείται μέσα από τη Λαϊκή Επιτροπή Α΄ διαμερίσματος.

Υποψήφιοι Δημοτικής Κοινότητας

2ου Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης

ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΝΟΝΑ

ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΝΟΝΑ

Γεννήθηκε το 1966 και είναι έγγαμη με δύο παιδιά. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Γκάισιν Ουκρανίας με άριστα. Το πτυχίο της αναγνωρίστηκε από τον ΙΤΕ και είναι νοσοκόμα. Εργάστηκε 4 χρόνια σε νοσοκομείο της Ρωσίας και επί 15 χρόνια σαν αποκλειστική νοσοκόμα στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου».

ΑΔΡΑΜΕΡΙΝΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

ΑΔΡΑΜΕΡΙΝΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι 23 ετών. Κάτοικος του 2ου δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου Θεσσαλονίκης φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μέλος της Επιτροπής Αγώνα του Συλλόγου Φοιτητών Ηλεκτρολόγων και Μηχανολόγων Μηχανικών, η οποία συσπειρώνεται στο Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΡΟΗ

ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΡΟΗ

ΚΟΡΥΦΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΟΡΥΦΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ ΣΕΡΓΙΟΣ

ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ ΣΕΡΓΙΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

εκπαιδευτικός

ΜΑΤΖΙΑΡΗΣ ΙΩΣΗΦ

ΜΑΤΖΙΑΡΗΣ ΙΩΣΗΦ

Επαγγελματίας

ΝΙΚΗΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΛΑΚΗΣ)

ΝΙΚΗΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΛΑΚΗΣ)

Ιδιωτικός Υπάλληλος, πτυχιούχος πολιτικών & οικονομικών επιστημών του ΑΠΘ.

ΤΣΙΓΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΤΣΙΓΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Γεννήθηκε το 1977 στα Γιάννενα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Καβάλας. Από το 2001 ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ως λογίστρια.

ΦΟΥΝΤΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑΣΕΜΗ – ΡΟΔΑΜΝΙΑ (ΡΟΔΗ)

ΦΟΥΝΤΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑΣΕΜΗ – ΡΟΔΑΜΝΙΑ (ΡΟΔΗ)

Γεννήθηκε το 1960 στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ως Ειδικό Εργαστηριακό Τεχνικό Προσωπικό. Πτυχιούχος της σχολής Ελληνικού Πολιτισμού (ΕΑΠ) με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση. Είναι πρόεδρος του Σωματείου ΕΤΕΠ ΠαΜακ και μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΕΤΕΠ. Εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται έντονα για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων της Β’ δημοτικής κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης με συνεχείς παρεμβάσεις τόσο στο δημοτικό όσο και στο κοινοτικό συμβούλιο.

Υποψήφιοι Δημοτικής Κοινότητας

3ου Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης

ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε στην Πατρίδα Ημαθίας από γονείς αγρότες. Από μικρή συμμετείχε στο λαϊκό κίνημα μέσα από το σωματείο ραπτεργατών, τους συλλόγους γονέων, το σύλλογο μονογονεϊκών οικογενειών «Ελπίδα». Σήμερα είναι σύμβουλος της 3ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΒΑΣΑΡΑ ΕΛΕΝΗ

ΒΑΣΑΡΑ ΕΛΕΝΗ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1962. Αποφοίτησε από το Ε’ Λύκειο Θηλέων Θεσσαλονίκης. Είναι Βιολόγος, διδάκτορας του ΑΠΘ. Εργάζεται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Είναι εκλεγμένη στο ΔΣ του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του ΑΠΘ. Έγγαμη με μια κόρη.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΕΙΡΗΝΗ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ – ΕΙΡΗΝΗ

Είναι 28 χρονών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης. Νοσηλεύτρια, μέλος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων και του πανδημοκρατικού συλλόγου γυναικών. Δραστηριοποιείται στη Λαϊκή Επιτροπή Άνω Πόλης.

ΓΚΙΚΑ ΕΛΕΝΗ

ΓΚΙΚΑ ΕΛΕΝΗ

ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε το 1961 στην Κερκίνη Σερρών και κατοικεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, δραστηριοποιείται μέσα από τη Λαϊκή Επιτροπή του 3ου Διαμερίσματος και την ΠΑΣΕΒΕ.

ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Εκπαιδευτικός, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Φροντιστηρίων Ιδιωτικής Εκπαίδευσης (ΣΕΦΙΕ)

ΚΥΠΑΡΙΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΥΠΑΡΙΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1976 στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρονικής του ΤΕΙ-Θ και εργάζεται σε εργοστάσιο ως Ηλεκτρονικός – Ηλεκτρολόγος με μπλοκ παροχής υπηρεσιών. Είναι μέλος του σωματείου μισθωτών τεχνικών.

ΜΑΝΤΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΜΑΝΤΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Γεννήθηκε το 1980 στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος του Βιολογικού Τμήματος του ΑΠΘ και εργάζεται ως τραπεζοϋπάλληλος. Είναι εκλεγμένος στο Γ.Σ της ΟΤΟΕ.

ΝΕΪΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΕΪΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκε στην Έδεσσα το 1940 από γονείς Κομμουνιστές. Εντάχθηκε στη Νεολαία Λαμπράκη το 1964. Επί χούντας καταδικάστηκε και φυλακίσθηκε για 3 χρόνια, στις φυλακές του Επταπυργίου, Αβέρωφ και Κορυδαλλού.

ΠΑΛΑΜΑΡΤΖΟΓΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΠΑΛΑΜΑΡΤΖΟΓΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

Γεννήθηκε στο Πάβελ Βάνια της Βουλγαρίας από γονείς πολιτικούς πρόσφυγες. Αποφοίτησε ΤΕΙ στη Βουλγαρία ως Οδοντοτεχνίτης. Επαναπατρίστηκε το 1981 και εργάστηκε ως Οδοντοτεχνίτης στο ΙΚΑ Θεσσαλονίκης. Τώρα είναι συνταξιούχος και δραστηριοποιείται στη Λαϊκή Επιτροπή της Άνω Πόλης.

ΣΑΚΑΒΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΑΚΑΒΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Είναι 31 χρονών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης. Απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Εργάζεται ως οδοντίατρος στην Άνω Πόλη και είναι μέλος του συλλόγου Οδοντιάτρων Θεσσαλονίκης.

ΧΑΪΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΧΑΪΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

γεννήθηκε το 1970 στη Θεσσαλονίκη όπου και κατοικεί. Σπούδασε κλασσική φιλολογία και εργάζεται ως ιατρικός επισκέπτης. Μέλος του ΔΣ συλλόγου εργαζομένων Αλαπις, μέλος ΔΣ Σωματείου Ιατρικών Επισκεπτών Β. Ελλάδας (ΣΙΕΒΕ), μέλος ΔΣ Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρικών Επισκεπτών (ΠΟΙΕ).

Υποψήφιοι Δημοτικής Κοινότητας

4ου Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης

ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1963. Σπούδασε Ιταλική φιλολογία στη Περούτζια της Ιταλίας και Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι ιδιοκτήτρια κέντρου ξένων γλωσσών στην Άνω Τούμπα. Υπήρξε για χρόνια, άλλοτε γραμματέας και άλλοτε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 12ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης.

ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε το Δεκέμβρη του 1944 στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Κατοικεί στη Θεσσαλονίκη από το 1957. Είναι σύμβουλος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Συνταξιούχος του ΙΚΑ. Μητέρα τριών παιδιών, δραστηριοποιείται στον σύλλογο γυναικών Τούμπας και την Επιτροπή ειρήνης.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Γεννημένη από γονείς Τουμπιώτες Μικρασιατικής καταγωγής. Σπούδασα σχεδιάστρια και εργάστηκα σε Τεχνικά γραφεία της πόλης μας και των Γιαννιτσών. Σήμερα άνεργη, γραμματέας του Δ.Σ. Συλ. Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμν. Α.Τ. Δραστηριοποιείται στη Λαϊκή Επιτροπή Τούμπας.

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννήθηκε το 1976 στην Τούμπα Θεσσαλονίκης όπου και μεγάλωσε. Τέλειωσε το 1ο Λύκειο Τούμπας και το 6ο ΤΕΛ Ευκλείδη. Είναι υδραυλικός ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στην ΠΑΣΕΒΕ.

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τούμπα Θεσσαλονίκης από γονείς πρόσφυγες και αγωνιστές. Από μικρή συμμετείχε στο λαϊκό κίνημα. Για πολλά χρόνια ήταν μέλος του ΔΣ και πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Τούμπας. Μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας για 15 χρόνια.

ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Δραστηριοποιείται μέσα από τον Ελληνικοβανικό Σύνδεσμο, την ΕΔΥΕΘ, το Σύλλογο Γυναικών και τη Λαϊκή Επιτροπή Τούμπας.

ΚΙΣΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΙΣΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Συνταξιούχος

ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ

Είναι 28 χρονών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Σπούδασε στη Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ, συμμετέχοντας ενεργά στο φοιτητικό κίνημα και παράλληλα εργαζόταν ως εμποροϋπάλληλος. Είναι μέλος του ΓΕΩΤΕΕ και μέλος του Γεωπονικού Συλλόγου Μακεδονίας – Θράκης.

ΜΠΙΜΠΙΚΑ ΑΘΗΝΑ

ΜΠΙΜΠΙΚΑ ΑΘΗΝΑ

Γεννήθηκε το 1954 στο Χρώμιο Αιανής Κοζάνης. Τέλειωσε το Εξατάξιο Γυμνάσιο Θυλέων Κοζάνης. Είναι συνταξιούχος δικαστική επιμελήτρια. Δροστηριοποιείτε στο Δημοκρατικό Σύλλογο Γυναικών Τούμπας, στην ΕΔΥΕΘ και τον Ελληνοκουβανικό Σύνδεσμο Φιλίας.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ

ΡΑΠΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΡΑΠΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Φοιτητής

ΤΖΙΦΡΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ

ΤΖΙΦΡΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ

Γεννήθηκε το 1981 στην Πτολεμαΐδα, σπούδασε στο τμήμα χημείας του ΑΠΘ. Από το 2006 εργάζεται σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Δραστηριοποιείται στο Σύλλογο Γυναικών και στη Λαϊκή Επιτροπή Τούμπας.

ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΚΟΥΛΑ)

ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΚΟΥΛΑ)

Γεννήθηκε το 1950 στην Τασκένδη από γονείς πολιτικούς πρόσφυγες. Είναι πολλά χρόνια Φαρμακοποιός στην Τούμπα. Δραστηριοποιείτε στον Φαρμακευτικό Σύλλογο και τον Δημοκρατικό Σύλλογο Γυναικών Τούμπας.

ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978. Απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Υποψήφιος διδάκτορας Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Εργάζομαι ως εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα. Μέλος του Σωματείου Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Φ.Ι.Ε).

Υποψήφιοι Δημοτικής Κοινότητας

5ου Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1954. Συνταξιούχος υπάλληλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.Είναι Δραστήριο μέλος του γυναικείου κινήματος. Εκλεγμένη στο ΔΣ της Ε’ διαμερισματικής κοινότητας με την Λαϊκή Συσπείρωση από το 2002 ως 2006 και από 2010 έως σήμερα.

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΚΡΙΤΩΝ

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΚΡΙΤΩΝ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1946. Είναι πτυχιούχος Υπομηχανικός – Ηλεκτρολόγος, πρώην προϊστάμενος του τμήματος Ηλεκτρολογικού του Δήμου Θεσσαλονίκης. Συμμετείχε στο μαθητικό κίνημα απ’ το 1962, τη νεολαία Λαμπράκη, στην αντιδικτατορική πάλη. Διετέλεσε μέλος του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ. Σήμερα είναι Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΤΑ.

ΒΑΡΒΑΡΕΖΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΒΑΡΒΑΡΕΖΟΥ ΜΑΡΙΑ

Συνταξιούχος Μαία, 52 ετών. Υπήρξε μέλος του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων, αντιπρόσωπος στην ΠΟΕΔΗΝ και μέλος του Συλλόγου Γυναικών.

ΒΛΑΝΤΩΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΒΛΑΝΤΩΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Γεννήθηκε στις 18 Μαΐου του 1984 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το 33ο Λύκειο Θεσσαλονίκης στη Χαριλάου. Πτυχιούχος του τμήματος Καλών Τεχνών στα Ιωάννινα και μεταπτυχιακός στη Λαογραφία και την Κοινωνική Ανθρωπολογία της Φιλοσοφικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάζεται στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ως εικαστικός. Ασχολείται με την αρθρογραφία στο ηλεκτρονικό περιοδικό Noizy.gr και με μία ραδιοφωνική εκπομπή. Συμμετέχει στον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαριλάου και είναι μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας. Δραστηριοποιείται στο Σύλλογο Γυναικών και τη Λαϊκή Επιτροπή του Ε’ Διαμερίσματος, ενώ δραστηριοποιείται στα πλαίσια του Σ.Ε.Φ.Ι.Ε και του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών.

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1963. Διοικητικός υπάλληλος του ΙΚΑ, απόφοιτος Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Είναι Μέλος Γενικού Συμβουλίου της Ε.Δ.Ο.Θ. (N/T ΑΔΕΔΥ) και Αντιπρόεδρος Ελληνοκουβανικού συνδέσμου φιλίας και αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης.

ΓΚΕΤΣΕΝΤΟΥΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΚΕΤΣΕΝΤΟΥΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Γεννήθηκε το 1961 στο Διδυμότειχο Έβρου. Είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής, μέλος του ΔΣ του συλλόγου γυναικών Ε΄ διαμερίσματος και δραστηριοποιείται στην Λαϊκή Επιτροπή Ε΄ Διαμερίσματο

ΚΑΝΟΥΛΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΚΑΝΟΥΛΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1948. Διετέλεσε Πρόεδρος του παραρτήματος Ανατολικών Συνοικιών Συνδικάτου Οικοδόμων, Γ. Γραμματέας του ΔΣ του Συνδικάτου Οικοδόμων και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων. Σήμερα είναι μέλος του ΔΣ Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Θεσσαλονίκης.

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1951 στη Θεσσαλονίκη. Εργαζόμενος, πρόεδρος του Συνδικάτου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας, στέλεχος του ΠΑΜΕ και μέλος του Προεδρείου της ΕΔΥΕΘ.

ΚΩΦΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΚΩΦΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Φοιτητής

ΜΑΪΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΑΪΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΜΠΡΑΒΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΜΠΡΑΒΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1950 όπου και κατοικεί. Είναι Εμποροβιοτέχνης. Διετέλεσε για τρεις θητείες μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ορυκτελαίων-λιπαντικών, μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και αντιπρόσωπος στην ΟΒΣΘ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΣ

ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΣ

28 ετών, Φυσικός, Μεταπτυχιακός Φοιτητής Υπολογιστικής Φυσικής στο ΑΠΘ. Εργαζόμενος εκπαιδευτικός σε φροντιστήριο.

ΣΙΝΑΝΗ ΕΛΛΗ

ΣΙΝΑΝΗ ΕΛΛΗ

Γεννήθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτη του τμήματος επικοινωνίας και ΜΜΕ του πανεπιστημίου Αθηνών, άνεργη. Διετέλεσε μέλος ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου ΕΜΜΕ, μέλος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Αθηνών. Δραστηριοποιείται στην Λαϊκή Επιτροπή και την Επιτροπή Ανέργων Τούμπας.

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΣΟΦΙΑ

Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1953 και απ’ το 1974 κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Είναι συνταξιούχος Λογίστρια. Διετέλεσε Γενική Γραμματέας της Ένωσης Λογιστών Θεσσαλονίκης και σήμερα δραστηριοποιείται μέσα από τη Λαϊκή Επιτροπή του Ε’ Διαμερίσματος.

Υποψήφιοι Δημοτικής Κοινότητας

Τριανδρίας

ΑΓΤΖΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΓΤΖΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Διδάκτορας Φυσικής Αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου. Γυμναστής σε δημόσια ΙΕΚ, προπονητής στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Διετέλεσε Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Τριανδρίας, σήμερα είναι σύμβουλος στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Τριανδρίας.

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τριανδρία. Υπήρξε επί σειρά ετών Εκλεγμένος Συνδικαλιστής στους επαγγελματοβιοτέχνες, Πρόεδρος στους κουρείς-κομμωτές και εκλεγμένος το 1994 στον Δήμο Τριανδρίας σαν Δημοτικός Σύμβουλος.

ΚΕΧΑΪΔΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΚΕΧΑΪΔΗ ΙΩΑΝΝΑ

Γεννήθηκε στο Ανόβερο της Γερμανίας και τα τελευταία 35 χρόνια κατοικεί στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος τεχνικής επαγγελματικής σχολής και εργάστηκε ως νοσηλεύτρια σε ιδιωτική κλινική. Συνταξιούχος ως άτομο με ειδικές ανάγκες.

ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα και ζει στην Τριανδρία από το 1984. Σπούδασε στο Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. και εργάζεται στο Εθνικό Κτηματολόγιο, στο τμήμα Διοίκησης και Υλοποίησης Έργων Δασικών Χαρτών και Φυσικού Περιβάλλοντος. Είναι μέλος του πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου. Στο παρελθόν ήταν μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο Κτηματολόγιο, αντιπρόεδρος του επαγγελματικού σωματείου των Δασολόγων (Πανελλήνια Κίνηση Δασολόγων) και πρόεδρος του παραρτήματός της στη Βόρεια Ελλάδα.

ΤΣΟΧΑΝΤΑΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΤΣΟΧΑΝΤΑΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΧΡΗΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΧΡΗΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ

Γεννήθηκε το 1970 στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτη του τμήματος MARKETING του ΤΕΙ-Θ. Είναι μέλος του Συλλόγου γονέων του δημοτικού σχολείου Τριανδρίας.