Το πρόγραμμα εκδηλώσεων την επόμενη εβδομάδα

Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων σε όλες τις γειτονιές, όλα τα δημοτικά διαμερίσματα προγραμματίζει η «Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλονίκης» την επόμενη εβδομάδα. Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 7 μ.μ..

Συγκεκριμένα:

  • Δευτέρα 25 Σεπτέμβρη στην Άνω Τούμπα, στο Θεατράκι Μαλακοπής, εκδήλωση με θέμα «Μαζί με το λαό στους αγώνες για την προστασία του περιβάλλοντος,ελέυθερους χώρους και ποιότητα ζωής!». Χαιρετισμός από την Ν. Κόκκαλη, υποψήφια περιφερειακό σύμβουλο, Ομιλία από τον Β. Τομπουλίδη, υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.
  • Τρίτη 26 Σεπτέμβρη στο Ε΄ Διαμέρισμα, στην πλατεία Χαριλάου, εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων Ε’ Διαμερίσματος . Χαιρετισμός από τον Σ. Ζαριανόπουλο, δημοτικό σύμβουλο. Θα μιλήσει ο Β. Τομπουλίδης υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
  • Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη στην Κάτω Τούμπα, στο Πάρκο Αγ. Θεράποντος, εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων Δ’ Διαμερίσματος στην Κάτω Τούμπα. Χαιρετισμός από τον Σ. Ζαριανόπουλο, δημοτικό σύμβουλο. Θα μιλήσει ο Β. Τομπουλίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
  • Πέμπτη 28 Σεπτέμβρη στην Τριανδρία, στο Πάρκο Τριανδρίας, εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων Τριανδρίας. Θα μιλήσει ο Β. Τομπουλίδης υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
  • Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη στην Άνω Πόλη, στην πλατεία Τερψιθέας, εκδήλωση για τις σύγχρονες ανάγκες του παιδιού. Θα μιλήσουν η Φωτεινή Ιμβριώτη, εκπαιδευτικός και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με θέμα «Ο ρόλος της εκπαίδευσης στην ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών» και η Λένα Τσαγρή, σχολική ψυχολόγος με θέμα «δυνατότητες και προοπτικές για την υγιή ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των παιδιών».
  • Σάββατο 30 Σεπτέμβρη στην Ξηροκρήνη, στην πλ. Γαλοπούλου, εκδήλωση με θέμα: «Υψώνουμε ασπίδα αλληλεγγύης, κανένα λαϊκό σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»Θα μιλήσει η Κ. Λιαράτσικα, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος. Θα γίνουν παρεμβάσεις από υποψήφιους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» που συμμετέχουν στην επιτροπή των εργατικών σωματείων ενάντια στους πλειστηριασμούς.