Για τη θρασύδειλη επίθεση φασιστοειδών στον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, μετά το τέλος του debate υποψηφίων.

Ανακοίνωση της Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας

 

Ο χθεσινός (4/10/2023) απαράδεκτος προπηλακισμός του υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης με τη Λαϊκή Συσπείρωση και μέλους του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ Βασίλη Τομπουλίδη, από θρασύδειλη ομάδα φασιστοειδών, 30 ατόμων, οπαδών εθνικιστικού μορφώματος- δημοτικού συνδυασμού θα πέσει στο κενό!

Δεν είναι τυχαίος. Ήρθε ως συνέχεια του βανδαλισμού του εκλογικού περιπτέρου της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Άνω Τούμπα. Αποδεικνύει ότι τα φασιστικά, εθνικιστικά μορφώματα δεν έχουν θέση ούτε στα δημοτικά, ούτε στα περιφερειακά συμβούλια, ούτε πουθενά!

Δεν είναι η πρώτη φορά που τους επιστρατεύουν, βλέποντας την αυξημένη επιρροή του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τη μεγάλη δυναμική της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Ο λαός της περιοχής μας, ο λαός της Θεσσαλονίκης τους έχει αντιμετωπίσει επανειλημμένα και θα τους ξαναστείλει στις τρύπες τους.

Έχουν μεγάλη ευθύνη οι παρατάξεις των υπολοίπων κομμάτων στο περιφερειακό συμβούλιο που ανέχθηκαν τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής για χρόνια δημιουργώντας κλίμα ανοχής σε τέτοιου είδους μορφώματα . Είναι επίσης κατάπτυστο ότι οι επικεφαλής των παρατάξεων των υπολοίπων κομμάτων στο Δήμο Θεσσαλονίκης που ήταν παρόντες στο περιστατικό, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν κατήγγειλαν τον απαράδεκτο προπηλακισμό.

Ο λαός να βγάλει τα συμπεράσματα του. Μπλόκο στους φασίστες και με την ψήφο μας την Κυριακή 8 Οκτώβρη με το ψηφοδέλτιο με το κόκκινο γαρίφαλο, με το γαρίφαλο της Λαϊκής Συσπείρωσης. Το ΚΚΕ και οι υποψήφιοι του θα μπουν μπροστά για να απομονωθούν παντού σε χώρους δουλειάς, γειτονιές, σχολές, σχολεία.