Πρωτοφανής ανοχή των παρατάξεων ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ στην επίθεση στον Β. Τομπουλίδη από

Την πρωτοφανή ανοχή της επίθεσης στον Βασίλη Τομπουλίδη από ομάδα φασιστοειδών, από τις παρατάξεις ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα:

«Οι παρατάξεις των κ. Ζέρβα, Πέγκα, Αγγελούδη, αλλά και τα κόμματά τους ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ είναι έκθετοι. Εδώ και δυο μέρες δεν βρήκαν να πουν ούτε μια λέξη για την επίθεση στον Βασίλη Τομπουλίδη από ομάδα φασιστοειδών, την Τετάρτη 4/10. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι οι “δημοκρατικές” τους ευαισθησίες είναι πολύ επιλεκτικές, σε αντίθεση με την ανοχή τους σε φασιστοειδή. Δεν εκπλησσόμαστε. Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τις παρατάξεις των κομμάτων που αναπαράγουν τη θεωρία των “δύο άκρων” και των “ίσων αποστάσεων”.

Η κατάπτυστη στάση τους δείχνει ότι το δίλημμα της Κυριακής είναι ένα: Ή θα έχουμε Δημοτικό Συμβούλιο με πλήρη αντιλαϊκή ομοφωνία και ανοχή σε φασιστοειδή με ρατσιστικό, αντικομμουνιστικό, ομοφοβικό λόγο ή θα έχουμε πολλούς δημοτικούς συμβούλους με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” διαμορφώνοντας έναν άλλο συσχετισμό.

Για να υπάρχει πραγματικό αντίπαλο δέος και απέναντι σε κάθε λογής φασίστες μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, χρειάζεται μια πολύ ισχυρή “Λαϊκή Συσπείρωση”. Είναι η μόνη εγγύηση για να γίνει στην πράξη μπλόκο στους φασίστες. Την Κυριακή δίνουμε απάντηση και στην κάλπη με τα ψηφοδέλτια με το κόκκινο γαρίφαλο».