Ισχυρή «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Θεσσαλονίκης, αντίπαλο δέος στο αντιλαϊκό μέτωπο

Κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ, μπροστά στην εκλογική μάχη του Οκτώβρη, απηύθυνε ο Βασίλης Τομπουλίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας σε ανοιχτή σύσκεψη υποψηφίων στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρεμβάσεις έκαναν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ παρουσιάσθηκαν οι 165 υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.

«Η σύνθεση του ψηφοδελτίου αποτυπώνει τη δυνατότητα, αλλά και τη δυναμική που μπορεί να αποκτήσει η κοινή δράση, ο κοινός αγώνας με τους κομμουνιστές στο δήμο Θεσσαλονίκης αλλά και στην Περιφέρεια, αποτυπώνει τη δυνατότητα να στείλουμε δυνατά το μήνυμα: Αρκετά με το ”πάμε κι όπου βγει”. Ήρθε η ώρα να ”πάμε αλλιώς!”», είπε ο Βασίλης Τομπουλίδης.

Με το βλέμμα στραμμένο στη Θεσσαλία οι παρευρισκόμενοι συγκέντρωσαν και είδη πρώτης ανάγκης. Όπως είπε ο Βασίλης Τομπουλίδης ξεκινώντας την ομιλία του, «σήμερα δεν είναι μια συνηθισμένη προεκλογική εκδήλωση, είναι ένα κάλεσμα για αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας πλημμυροπαθείς, ένα κάλεσμα η οργή να γίνει οργανωμένη διεκδίκηση, ένα κάλεσμα να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας».

«Παρακολουθούμε συγκλονισμένοι, με σφιγμένο το στομάχι, πρόσθεσε, τα εγκλήματα στον Έβρο και αλλού, με την απώλεια ανθρώπινων ζωών, το αποτρόπαιο έγκλημα στον Πειραιά με τη δολοφονία του Αντώνη και βεβαίως τα όσα δραματικά εξελίσσονται στη Θεσσαλία τις τελευταίες μέρες.

Το λέμε ακόμα μια φορά και από αυτή την εκδήλωση. Είναι εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης, των κομμάτων που κυβέρνησαν, περιφερειακών και δημοτικών αρχών γιατί αφήνουν το λαό απροστάτευτο και θεωρούν κόστος, με βάση και τις κατευθύνσεις της ΕΕ, την ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική θωράκιση, την πολιτική προστασία».

Αναφερόμενος ειδικότερα στην αντιπλημμυρική προστασία, στο Δήμο Θεσσαλονίκης, σημείωσε ότι χαρακτηρίζεται από την απουσία ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού με διασφαλισμένη χρηματοδότηση και ένα σαφές και σύντομο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των αναγκαίων έργων, από καθυστερήσεις χρόνων ακόμα και για γνωστά και «ώριμα» έργα.

Στάθηκε όμως και στις εμβληματικές ταυτίσεις των παρατάξεων που ανήκουν στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ και των βασικών συνδυασμών τους οποίους στηρίζουν των Ζέρβα, Αγγελούδη και Πέγκα είτε είναι στη διοίκηση είτε δήθεν στην αντιπολίτευση. Σημείωσε πως «αυτές οι δυνάμεις είναι εξαρτημένες από τα ”θέλω” των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, από τις δεσμεύσεις τους απέναντι στις δημοσιονομικές αντοχές. Αλλωστε είναι χαρακτηριστικό ότι πέραν της επίσημης στήριξης των ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στελέχη και των τριών κομμάτων συμμετέχουν και στα τρία αυτά ψηφοδέλτια!».

Ανέδειξε ότι έχουν κοινή ευθύνη για τις τραγικές ελλείψεις σε σχολικές υποδομές και κτίρια, καθώς κατά τη διάρκεια της τελευταίας 20ετιας, έχουν αποχαρακτηριστεί τουλάχιστον 20 θεσμοθετημένοι χώροι σχολείων «λόγω αδυναμίας απαλλοτρίωσης τους» από τους αρμόδιους φορείς του δημοσίου. Οι 15 από αυτούς αφορούν νηπιαγωγεία. Την ίδια ώρα κανένα σχολείο δεν έχει κατασκευαστεί τα τελευταία χρόνια στο Δήμο, και μόλις 4 Νηπιαγωγεία και 1 Ειδικό βρίσκονται ακόμα στις εξαγγελίες (από το 2018). 70% μειώθηκαν οι κρατικές δαπάνες για τα λειτουργικά έξοδα συντήρησης των σχολείων από το 2011. Μόλις 2,4 εκ. ευρώ το χρόνο δίνονται από Κρατικούς Αυτοτελείς Πόρους στο Δήμο Θεσσαλονίκης για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων (δηλ. ούτε μισό ευρώ τη μέρα για κάθε μαθητή).

Επίσης ανέδειξε ότι συμφώνησαν στην παραχώρηση κρίσιμων υποδομών για τα ΝΑΤΟικά σχέδια, που μετατρέπουν την πόλη σε αμερικανοΝΑΤΟικό ορμητήριο, ειδικά για τον πόλεμο στην Ουκρανία, βάζοντας μας σε μεγάλους κινδύνους. «Μόνο η “Λαϊκή Συσπείρωση” διατυπώνει ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια τη θέση και τις προτάσεις της για να μετεγκατασταθεί το Γ’ Σώμα Στρατού εκτός πόλης και να κλείσει το ΝΑΤΟικό στρατηγείο που εδρεύει στο κέντρο της πόλης με ό,τι κινδύνους εγκυμονεί αυτό. Να αποδοθεί ο χώρος ελεύθερος στους πολίτες της Θεσσαλονίκης και να ενταχθεί σε ένα συνολικό σχέδιο ανάπλασης μαζί με τον χώρο της ΔΕΘ για επέκταση των χώρων πρασίνου καθώς επίσης για εγκατάσταση και άλλων απαραίτητων υποδομών που αφορούν τη σχολική στέγη, φοιτητικές εστίες, αθλητικούς χώρους», σημείωσε.

Και κάλεσε να δυναμώσει και στο Δήμο Θεσσαλονίκης το ρεύμα αμφισβήτησης, που θα ενισχύσει τη διεκδίκηση, ανάμεσα σε άλλα και για ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναβάθμισης της σχολικής στέγης που θα περιλαμβάνει ανέγερση νέων σχολείων, νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών. Αλλά και για ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης των αθλητικών υποδομών του δήμου, με δημιουργία νέων γηπέδων, για την κάλυψη όλων των αναγκών άθλησης των δημοτών και των δεκάδων αθλητικών σωματείων.

Ο Δημήτρης Αυτοσμίδης, φυσικοθεραπευτής, ελεύθερος επαγγελματίας, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Βορείου Ελλάδος, στην ομιλία του στάθηκε ιδιαίτερα στα ζητήματα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας ειδικότερα στην Τρίτη ηλικία και στα όσα αφορούν την μυοσκελετική υγεία με επίκεντρο την πρόληψη.

Απαιτείται, σημείωσε «η υλοποίηση ενός ενιαίου πανεθνικού σχεδιασμού με ευθύνη και χρηματοδότηση του κράτους, δημόσιο και δωρεάν. Ένα τέτοιο σύστημα δεν περιμένει τον ασθενή “πελάτη” να τον επισκεφτεί. Φροντίζει την καταγραφή και ικανοποίηση των αναγκών των ηλικιωμένων στο σπίτι, στο ΚΑΠΗ κ.α για την πρόληψη των κινδύνων, την έγκαιρη διάγνωση και την παρακολούθηση της πορείας νοσημάτων και αναπηριών. Η ενίσχυση της Λαϊκής συσπείρωση μπορεί να δυναμώσει αυτόν τον αγώνα». (δείτε εδώ βίντεο).

Ο Φώτης Μαραντζίδης, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, σημειώνοντας ότι η πολιτική υποβάθμισης και διάλυσης των υπηρεσιών αφορά όλες τις υπηρεσίες του δήμου (βιβλιοθήκες που κινδυνεύουν να κλείσουν, ΚΑΠΗ, ΤΑΠ, ταμεία, πολεοδομία, τεχνικές υπηρεσίες, πράσινο, κ.ά.

Στάθηκε κυρίως στην υπηρεσία καθαριότητας που έχει μπει στο στόχαστρο ιδιωτικών εταιριών και συμφερόντων. «Οι διοικήσεις όπως του Ζέρβα έχουν μετατρέψει τους δήμους σε τροχονόμους εξυπηρέτησης των μεγαλοεπιχειρηματιών. Λύση δεν είναι παρατάξεις όπως του Αγγελούδη, του Πέγκα και άλλων. Προεκλογικά με δηλώσεις του, μας λέει ο Αγγελούδης ότι θα χρησιμοποιήσει τους ιδιώτες στην καθαριότητα, φανταζόμαστε τι θα κάνει άμα αναλάβει δήμαρχος», είπε. Και τόνισε: «Συμφέρον του λαού της πόλης είναι να στηρίξει την «Λαϊκή Συσπείρωση». Για υπηρεσίες του δήμου με δημόσιο-κοινωνικό χαρακτήρα, δωρεάν ή με το ελάχιστο κόστος, πλήρως στελεχωμένες με εργαζόμενους και όλα τα απαραίτητα οχήματα, εργαλεία και μέσα. Για να πεταχτούν έξω οι μεγαλοεπιχειρηματίες που λυμαίνονται τις υπηρεσίες του δήμου και τα χρήματα του λαού της πόλης» (δείτε εδώ βίντεο). 

Ο Στέλιος Νικητόπουλος, δημοσιογράφος, εργασιακός εκπρόσωπος των εργαζομένων στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι «η Λαϊκή Συσπείρωση, που αποτελεί συσπείρωση λαϊκών δυνάμεων, ένα ρεύμα συμπόρευσης, αμφισβήτησης και ανατροπής, που καταγράφηκε και στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, μπαίνει μπροστά για να αντιμετωπίσει τη λαίλαπα και πρέπει να βάλουμε και βάζουμε ένα πλάνο παρεμβάσεων ώστε να πετύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή απεύθυνση στον λαό της πόλης. Είμαστε η δύναμη που μπαίνει ασπίδα στα εργατικά-λαϊκά σπίτια που κινδυνεύουν από τα κοράκια των funds, που είναι στην πρώτη γραμμή στις διεκδικήσεις του λαού μας, στις απεργίες και τις κινητοποιήσεις. Γιατί ο λαός σώζει τον λαό. (…) Δυναμώνουμε και στον δήμο Θεσσαλονίκης το ρεύμα αμφισβήτησης και ανατροπής, με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”, για να διεκδικήσουμε – επιθετικά και μαζικά – λύσεις στα οξυμένα προβλήματα του λαού της πόλης» (δείτε εδώ βίντεο). 

Η Φιλαρέτη Αρκουδοχωρίτου, φοιτήτρια και εργαζόμενη σημείωσε ότι η νέα γενιά πρέπει να στηρίξει τη «Λαϊκή Συσπείρωση», «γιατί η νέα γενιά έχουμε μεγάλα όνειρα και προσδοκίες. Ξέρουμε ότι μπορεί να γίνει αλλιώς, μπορούμε να ζήσουμε διαφορετικά. Κι αυτό μπορεί να κερδηθεί μόνο με τον αγώνα μας. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε πιο πολλούς εκλεγμένους αγωνιστές με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” που θα βρεθούν δίπλα μας στην πάλη της γενιάς μας για τη ζωή που μας αξίζει» (δείτε εδώ βίντεο)

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο απερχόμενος επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Δήμου Θεσσαλονίκης Σωτήρης Ζαριανόπουλος.

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλονίκης

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 1. Αβραμίδης Νίκος. Δρ. Βιολογίας, εκπαιδευτικός. Μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας και του ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ. Μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου αποφοίτων και φίλων Παπαφείου “Ιωάννης Παπάφης”.
 2. Άγγου Φωτεινή (Φωφώ). Συνταξιούχος μαία, μέλος συλλόγου γυναικών Ε’ Διαμερίσματος.
 3. Αδάμ Κυριάκος-Βασίλειος (Άκης). Χημικός ΑΠΘ, αυτοαπασχολούμενος στην ιδιωτική εκπαίδευση, μέλος ΣτΑ της Ένωσης Ελλήνων Χημικών.
 4. Αλεξανδράτου Αλεξάνδρα. Αναπληρώτρια κοινωνική λειτουργός, μετατπυχιακή φοιτήτρια.
 5. Αλιμπέρτη Βασιλική. Ιδιοκτήτρια κέντρου ξένων γλωσσών, μέλος της PALSO μέλος του ΔημοκρατικούΣυλλόγου γυναικών Τούμπας, μέλος της ΠΕΑΕΑ Δ’ και Ε’ Διαμερίσματος.
 6. Ανανιάδου Άννα. Δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης».
 7. Αράπογλου Χρήστος. Ιδιοκτήτης του καταστήματος εστίασης “Τζάνγκο”, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Εστιατόρων Ψητοπωλών & καφέ μπάρ Νομού Θεσσαλονίκης
 8. Αρκουδοχωρίτου Φιλαρέτη. Φοιτήτρια μαιευτικής, μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου ΣΕΥ του ΔΙΠΑΕ.
 9. Ασλανίδου Δέσποινα. Σχεδιάστρια, ιδιωτική υπάλληλος. Μέλος του Δημοκρατικού Σύλλογου γυναικών Τούμπας (μέλος της ΟΓΕ).
 10. Αυγήτα Ευτυχία (Έφη).Μεταφράστρια, μέλος του συλλόγου μεταφραστών επιμελητών διορθωτών και της πανελλήνιας ένωσης μεταφραστών.
 11. Αυτοσμίδης Δημήτρης. Φυσικοθεραπευτής, ελεύθερος επαγγελματίας. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Βορείου Ελλάδος. Μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΦ – ΝΠΔΔ και αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης, Κιλκίς & Χαλκιδικής του ΠΣΦ.
 12. Βαλετοπούλου Ελένη-Καλλιόπη (Ελίνα). Φοιτήτρια Τμήματος Φιλολογίας ΑΠΘ, μέλος του Δ.Σ του Φοιτητικού Συλλόγου Φιλολογίας και της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας.
 13. Βαμβακάς Αβραάμ (Μάκης). Δικηγόρος ΔΠΘ, μέλος Επιτροπής ΑγώναΑυτοαπασχολούμενων Δικηγόρων.
 14. Βαριδάκης Θοδωρής. Τεχνικός Ηλεκτρολόγος στη HellenicTrain. Μέλος σωματείου εργαζομένων Hellenic Train και Επιτροπής Αγώνα Μηχανοστασίου Hellenic Train και μέλος της πανελλαδικής γραμματείας του ΠΑΜΕ.
 15. Βασιμβόσης Γιώργος. Αυτοαπασχολούμενος νοσηλευτής.
 16. Βλαντώνη Κατερίνα. Εικαστικός, εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση. Πρόεδρος του ΣΕΦΙΕ(Σωματείο εργαζομένων στα φροντιστήρια και την ιδιωτική εκπαίδευση Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδας) και μέλος του Συλλόγου γυναικών Ε’ Διαμερίσματος.
 17. Γεράκης Άγγελος. Ηλεκτρολόγος. Πρόεδρος Συνδικάτου Οικοδόμων Θεσσαλονίκης και Β Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.
 18. Γεωργακούδης Οδυσσέας. Ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.
 19. Γκακούδη Σοφία. Εκπαιδευτικός, μέλος Δ ΣΕΠΕ (Σύλλογος εκπαιδευτικών Α’βάθμιας εκπαίδευσης) Θεσσαλονίκης, κεντρικό μέλος της ΕΔΟΘ και αντιπρόσωπος Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.
 20. Γκρανόπουλος Δημήτρης. Εργαζόμενος σε συνεργείο φορτηγών αυτοκινήτων. Μέλος του σωματείου εργαζομένων σε συνεργεία αυτοκινήτων και του Συνδικάτου Μετάλλου.
 21. Ζαχαροπούλου Χριστίνα. Ηθοποιός-παραγωγός.
 22. Ζιώγας Νίκος. Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (Ε.Ε.Π.) στο Α.Π.Θ. Προπονητής Πετοσφαίρισης. Μέλος της Επιτροπής Εποπτείας Αθλητισμού του Αθλητικού Κέντρου του Α.Π.Θ. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ε.Ε.Π. του Α.Π.Θ. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ε.Ε.Π.
 23. Θαλασσινός Μιχάλης. Απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και αθλητισμού του ΑΠΘ. Εργαζόμενος προπονητής ποδοσφαίρου και γυμναστής. Μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης.
 24. Ιμβριώτη Φωτεινή. Δασκάλα στο 67ο δημοτικό Θεσσαλονίκης. Εκλεγμένη στο ΓΣ της ΕΔΟΘ και στο ΔΣ του Πανδημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Θεσσαλονίκης.
 25. Κάβουρας Παναγιώτης. Διδάκτωρ Φυσικής, ερευνητής.
 26. Καζεπίδης Στέλιος. Συνταξιούχος του δημοσίου. Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Περιφερειακής Ένωσης Κεντρικής Μακεδονίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ).
 27. Καναβάρης Αντώνης. εργαζόμενος στην e-food, Γραμματέας του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων της e-food Θεσσαλονίκης, Μέλος του ΔΣ του ΣΕΤΕΠΕ (Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων) Θεσσαλονίκης Πιερίας Χαλκιδικής
 28. Καραχρήστος Χρήστος. Πνευμονολόγος- εξειδικευομένος εντατικολόγος στο ΓΝΘ Γ. Παπανικολάου.Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΝΙΘ (Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης).
 29. Κελασίδου Ελλάδα. Δημοτική υπάλληλος στο Δήμο Καλαμαριάς. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης.
 30. Κουρτζανίδης Στράτος. Εργαζόμενος μηχανικός λογισμικού. Υποψήφιος διδάκτωρ Εφαρμοσμένης Πληροφορικής στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Μέλος ΔΣ ΣΕΤΗΠ(Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών Πληροφορικής)Θεσσαλονίκης.
 31. Κυριακίδης Θεοφάνης (Φάνης). Αυτοαπασχολούμενος στον κλάδο των εμφιαλωμένων ποτών.
 32. Κωνσταντινίδης Μιχάλης. Δικηγόρος. Δημοτικός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Θεσσαλονίκης.
 33. Κωνσταντινίδου Τατιάνα. Νοσηλεύτρια στο αναισθησιολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ.
 34. Λαδόπουλος Γιώργος. Αυτοαπασχολούμενος παιδίατρος. Μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
 35. Λάτσα Αναστασία. Λογίστρια.Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων και κηδεμόνων 4ου Διαμερίσματος, Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 20ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης
 36. Λίγδα Χριστίνα. Διδάκτωρ Γεωπόνος ΑΠΘ, Διευθύντρια ερευνών στον ΕΛΓΟ-Δήμητρα, μέλος του ΔΣ της ένωσης ερευνητών (ΕΕ ΕΘΙΑΓΕ) του ΕΛΓΟ, μέλος του ΓΕΩΤΕΕ.
 37. Μαραντζίδης Φώτης. Εργαζόμενος στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης.
 38. Μάρλης Παύλος. Ηλεκτρολόγος εναερίτης στις τηλεπικοινωνίες. Αντιπρόεδρος Συνδικάτου Οικοδόμων Θεσσαλονίκης.
 39. Μιχαηλίδης Λάζαρος. Συνταξιούχος ΟΤΑ. Γραμματέας του Συλλόγου Συνταξιούχων Ο.Τ.Α. Νομού Θεσσαλονίκης.
 40. Μιχαηλίδης Παναγιώτης. Άνεργοςεμποροϋπάλληλος, πτυχιούχος βιομηχανικού σχεδιασμού.
 41. Μουταφίδου Φωτεινή (Φένια). Λογίστρια.
 42. Μπαντής Φίλιππος. Αυτοαπασχολούμενος αρτοζαχαροπλάστης, μπουγατσοποιός. Μέλος της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδας.
 43. Μπιλιανίδης Θεόδωρος. Αυτοαπασχολούμενος στον κλάδο της εστίασης.
 44. Μπρανίκας Γιώργος. Σερβιτόρος σε κατάστημα εστίασης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πρόεδρος του ΣΕΤΕΠΕ (Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων) Θεσσαλονίκης Πιερίας Χαλκιδικής) Θεσσαλονίκης Πιερίας Χαλκιδικής. Είναι εκλεγμένος στο γενικό συμβούλιο του ΕΚΘ και στο σύλλογο γονέων του 16ου δημοτικού.
 45. Μυλωνά Ευμορφίλη (Μορφούλα). Συνταξιούχος εκπαιδευτικός Β’βαθμιας εκπαίδευσης, μέλος της ομάδας γυναικών Άνω Πόλης της ΟΓΕ, σήμερα δραστηριοποιείται στο κίνημα των συνταξιούχων.
 46. Νικητόπουλος Στέλιος. Δημοσιογράφος στην ΕΡΤ3. Εργασιακός εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της ΕΡΤ3 στην Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) και μέλος της Αριστερής Συσπείρωσης (ΑΡΙΣ).
 47. Νομικός Παναγιώτης. Ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του εμπορίου, προπονητής καλαθοσφαίρισης
 48. Ξόνογλου Νίκος. Διδάκτωρ Χημείας, εργαζόμενος στο Χημείο του Κράτους.
 49. Οικονόμου Κλέων. Μηχανολόγος Μηχανικός. Μέλος του ΔΣ του συλλόγου Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων Βορείου Ελλάδος, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας.
 50. Παναγιώτου Αστέρης. εργαζόμενος σε επιχείρηση εστίασης. Ταμίας του ΔΣ του ΣΕΤΕΠΕ(Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων) Θεσσαλονίκης Πιερίας Χαλκιδικής.
 51. Παντουλάρης Γιάννης. Ψυχίατρος, νοσοκομειακός ιατρός στο ΨΝΘ (ΕΣΥ). Μέλος ΔΣ Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης.
 52. Παπαγεωργίου Ευαγγελία (Εύα). Δρ. Θεατρολογίας, Σκηνοθέτις , Συνταξιούχος Διδάσκουσα του ΑΠΘ.
 53. Παπαδοπούλου Μαρία. Εκπαιδευτικός, ειδικής αγωγής μέλος Γ ΣΕΠΕ (Σύλλογος εκπαιδευτικών Α’βάθμιας εκπαίδευσης) Θεσσαλονίκης.
 54. Παππάς Βαγγέλης. Μηχανικός λογισμικού, εργαζόμενος σε εταιρία πληροφορικής.
 55. Παραφέλας Τριαντάφυλλος (Άκης). Δικηγόρος ΑΠΘ. Μόνιμος εν ενεργεία δημόσιοςυπάλληλος στην ΑποκεντρωμένηΔιοίκηση Μακεδονίας-Θράκης. Απόφοιτος Εθνικής Σχολής ΔημόσιαςΔιοίκησης.
 56. Πατάκου Σοφία. Συνταξιούχος Νοσηλεύτρια. Μέλος του Δ.Σ Συνταξιούχων Δημοσίου, μέλος ΔΣ της ομάδας γυναικών Άνω Πόλης.
 57. Ραπτάκης Δημήτρης. Καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. Εκτελεί καθήκοντα προέδρου ως αντιπρόεδρος του Ενιαίου Συλλόγου των καθηγητών ΑΠΘ (ΕΣΔΕΠ ΑΠΘ).
 58. Ραπτοπούλου Μυρτώ. Δικηγόρος. Μέλος σωματείου μισθωτών δικηγόρων.
 59. Σακελλαρίου Παύλος. Νευροχειρουργός. Πρώην Διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Γ.Π.Ν Γ. Παπανικολάου.
 60. Στέλιος Σαρακατσιάνος. Ιδιοκτήτης του καταστήματος εστίασης “Οινοχόος”.
 61. Σαχίνης Νίκος. Συνιδιοκτήτης στα καταστήματα εστίασης «Εβόρα» και «Μαεστράντζα».
 62. Σπανού Ραχήλ. Δικηγόρος, μέλος της προσωρινής διοίκησης του σωματείου μισθωτών δικηγόρων.
 63. Σταμούλη Χριστίνα. Φοιτήτρια του τμήματος Χημείας ΑΠΘ. Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών του τμήματος Χημείας και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών.
 64. Στεργίου Βασιλική. Υπάλληλος στην ΥΠΕ.
 65. Στρατής Τάσος. Ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της εκτύπωσης εντύπων χάρτου και ενδυμάτων.
 66. Τζάλλα Μαρία. Πτυχιούχος του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Α.Π.Θ., δημοτική υπάλληλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης, αποσπασμένη στο ΚΕΑΤ. Άτομο με οπτική αναπηρία. Παραολυμπιονίκης, έχει λάβει μέρος σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, και έχει στο ενεργητικό της πάρα πολλές διακρίσεις, βραβεύσεις και μετάλλια.
 67. Τζιάρας Κώστας. Διδάκτωρ Ιστορίας, εκπαιδευτικός, μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ.
 68. Τζιφρή Γλυκερία (Γλύκα). Άνεργη. Απόφοιτη τμήματος Χημείας ΑΠΘ. Μέλος του ΔΣ του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Τούμπας.
 69. Τζιώνας Ηλίας. Εμποροϋπάλληλος, Πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων στις επιχειρήσεις Σκλαβενίτης στη Βόρεια Ελλάδα, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης.
 70. Τριανταφυλλίδης Γιώργος (Τριάς). Φιλόλογος ΔΠΘ, άνεργος.
 71. Τσιλιγκιρίδης Γιώργος. διδάκτωρ Μηχανολόγος Μηχανικός, ομότιμος καθηγητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.
 72. Τσιμπής Γιάννης. Συνταξιούχος – Πρώην μέλος Ε.Ε.Π. ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ και πρώην προπονητής Μπάσκετ.
 73. Τσίντζιλης Χρήστος (ΧΑΚ). Στιχουργός και μουσικός, μέλος του ΧιπΧοπ συγκροτήματος UrbanPulse και της καλλιτεχνικής ομάδας BlackStars.
 74. Τσολάκη Μαρία. Φυσικός ΑΠΘ, Εργαζόμενη στην ΕΚΟ ΑΒΕΕ, μέλος του ΔΣ της ομάδας γυναικών Άνω Πόλης.
 75. Τσολάκης Βασίλης. Εμποροϋπάλληλος, αντιπρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων στις επιχειρήσεις Σκλαβενίτης στη Βόρεια Ελλάδα
 76. Τσούκαρη Ευμορφία. Δημόσιος υπάλληλος στην ΑΑΔΕ.
 77. Χατζή Αθανασία. Συμβολαιογράφος.
 78. Χατζηγεωργίου Ιωάννα. Γεωπόνος, εργαζόμενη στον ΕΛΓΟ-Δήμητρα. Υποψήφια διδάκτορας ΑΠΘ.
 79. Χάψα Αγγελική. Δικηγόρος, μέλος της Επιτροπής Αγώνα Αυτοαπασχολούμενων δικηγόρων Θεσσαλονίκης.
 80. Χοντολίδου Εριφύλη. Συνταξιούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός. Ήταν εκλεγμένη στην αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επαγγελματικού Επιμελητηρίου του ΤΕΕ/ΤΚΜ.

Α’ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

 1. Γκουντόπουλος Κωνσταντίνος-Αλέξανδρος. Φυσικός ΑΠΘ, μεταπτυχιακός φοιτητής στο Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ.
 2. Δαλδογιάννης Κώστας. Συνταξιούχος ιδιωτικού τομέα.
 3. Κανονίδης Δημήτρης. Ιδιωτικός υπάλληλος.
 4. Κατολία Δήμητρα. Άνεργη, απόφοιτη ΙΕΚ προπόνησης αθλημάτων. Μέλος του ΣΕΤΕΠΕΣυνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων) Θεσσαλονίκης Πιερίας Χαλκιδικής.
 5. Κεσίδου Κυριακή (Κική). Χημικός ΑΠΘ. Αυτοαπασχολούμενη στην ιδιωτική εκπαίδευση.
 6. Κουφάκη Κυριακή. Ζαχαροπλάστης. Εργαζόμενη σε εταιρεία catering.
 7. Λιανός Παναγιώτης. Υπάλληλος φαρμακείου, μέλος του συνδικάτου εργαζομένων φαρμάκου Κεντρικής Μακεδονίας.
 8. Μανούρα Μαρία. Φοιτήτρια. Εργαζόμενη σε συμβουλευτική εταιρεία. Μέλος της προσωρινής διοίκησης του σωματείου εργαζομένων Delloite.
 9. Μέντζου Νεκταρία. εργαζόμενη στον επισιτισμό, μέλος του ΔΣ του ΣΕΤΕΠΕ (Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων) Θεσσαλονίκης Πιερίας Χαλκιδικής.
 10. Παπακώστας Σωτήρης. Φυσικός ΑΠΘ. Εργαζόμενος στην Πληροφορική, ιδρυτικό μέλος σωματείου εργαζομένων Delloite.
 11. Πουρσαϊτίδου Ευθυμία. Αυτοαπασχολούμενη.
 12. Τατσούδη Βερίνη (Βιργινία). Ιδιωτική υπάλληλος. Μέλος ΣΕΤΕΠΕ Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων) Θεσσαλονίκης Πιερίας Χαλκιδικής, μέλος ΔΣ ΟΓΕ, Πρόεδρος του Πανδημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Θεσσαλονίκης, μέλος του ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου Άγιος Δημήτριος
 13. Τόμπουρος Αριστοτέλης (Τέλης). Φυσικός ΑΠΘ. Ιδιωτικός υπάλληλος.
 14. Τσιμούρης Πέτρος. Ιδιωτικός υπάλληλος. Μέλος σωματείου εργαζομένων Βιβλίου-Χάρτου.

Β’ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

 1. Αδραμερινάς Μάριος. Οδοντίατρος ΑΠΘ, μέλος ΔΣ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
 2. Βασιλείου Χρήστος. Γεωπόνος ΑΠΘ, ιδιωτικός υπάλληλος.
 3. Βράτζιας Γιώργος. Οδοντίατρος, μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
 4. Γαβριηλίδης Θεοφάνης (Φάνης). Συνταξιούχος ΟΤΑ, μέλος Δ.Σ συνταξιούχων ΟΤΑ.
 5. Καλύβα Αθανασία. Συνταξιούχος Δημοσίου. Πρόεδρος της επιτροπής της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ), του παραρτήματος Κέντρου Θεσσαλονίκης.
 6. Καρυοφύλλη Θεοδώρα. Εκπαιδευτικός.
 7. Καρυοφύλλης Γιούρι. Άνεργος αυτοαπασχολούμενος.
 8. Κουκούλα Ευθυμία (Έφη). Πολιτικός μηχανικός ΑΠΘ, μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο ΕΑΠ. Ιδιωτική υπάλληλος, μέλος σωματείου Εμποροϋπαλλήλων, μέλος Ομάδας Γυναικών Άνω Πόλης.
 9. Κυρατζοπούλου Μαρίνα-Ευαγγελία (Εύα). Άνεργη, μέλος της ομάδας γυναικών Άνω Πόλης.
 10. Μακρή Μαρία. Συνταξιούχος εκπαιδευτικός Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης. Μέλος της ομάδας γυναικών Άνω Πόλης.
 11. Πατσώνας Αλέξανδρος.Νοσηλευτής, προϊστάμενος της Νεφρολογικής Κλινικής στο ΓΝ Ιπποκράτειο.
 12. Σημάδη Μαρίνα. Φωτογράφος, ιδιωτική υπάλληλος, μέλος του Σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Γ’ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

 1. Αφεντουλίδου Μαρία. Συνταξιούχος, μέλος Σωματείου Συνταξιούχων ΕΦΚΑ.
 2. Γεωργιάδου Φωτεινή-Ειρήνη. Τεχνολόγος εργαστηρίων, εργαζόμενη στον ΕΟΔΥ.
 3. Δάτσης Γιώργος. Εργαζόμενος στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος. Μέλος ΔΣ σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος καισύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας του 3ου Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης
 4. Ευγενίδου Μαρία. Άνεργη. Μέλος ομάδας γυναικών Άνω Πόλης.
 5. Ευσταθιάδης Κώστας. Καθηγητής Φυσικής, εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση. Γραμματέας ΔΣ του ΣΕΦΙΕ(Σωματείο εργαζομένων στα φροντιστήρια και την ιδιωτική εκπαίδευση Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδας).
 6. Καπνίση Μαρία (Μαίρη). Ιστορικός, αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, μέλος συλλόγου γυναικών Άνω Πόλης.
 7. Καραλής Βασίλης. Συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος στην Εθνική τράπεζα. Ταμίας συλλόγου ΔΕΚΟ.
 8. Κουτσοπούλου Ελένη. Αρχαιολόγος, υποψήφια διδάκτορας, αντιπρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Παραρτήματος Βόρειας Ελλάδας του Συλλόγου Εκτάκτων Αρχαιολόγων (ΣΕΚΑ).
 9. Μανδάνας Γιώργος. Ιδιωτικός υπάλληλος.
 10. Νικολαΐδης Αλέξανδρος. Λογιστής, μέλος συνδικάτου Λογιστών.
 11. Σακαβέλης Βασίλης. Οδοντίατρος, μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
 12. Τερζάκης Χρήστος. Συνταξιούχοςφυσιοθεραπευτής, πρόεδρος Αθλητικού Σωματείου Καλαθοσφαίρισης “Ολυμπιάδα Άνω Πόλης”.
 13. Τορονίδου Πολυξένη (Ξένια). Ιδιωτική υπάλληλος, κολυμβήτρια στον κολυμβητικό όμιλο Άξων.
 14. Τσιολάκη Σταυρούλα. Υποψήφια διδάκτορας στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας του 1ου Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης, πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 45ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.

Δ’ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

 1. Αλεξίου Δημήτρης. Ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος ΔΣ σωματείου Βιβλίου-Χάρτου.
 2. Αμαξόπουλος Θρασύβουλος. Συνταξιούχος ΟΤΑ.
 3. Αρβανιτίδης Δημήτρης. Ιδιωτικός Υπάλληλος στον επισιτισμό.
 4. Γεωργοπούλου Ελευθερία. Ιδιωτική υπάλληλος, μέλος ΔΣ Συλλόγου Γονέων 4ου Γυμνασίου και Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δ’ Διαμερίσματος.
 5. Γραβάνη Ελένη. Διοικητική υπάλληλος Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, μέλος του σωματείου εργαζομένων «Ιπποκράτειου».
 6. Δελής Απόστολος. Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου.
 7. Καρακίτσιου Ελένη. Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
 8. Κοντογιάννη Ουρανία. Συνταξιούχος. Μέλος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Τούμπας.
 9. Κρανιώτη Κυριακή (Κική). Ιδιωτική υπάλληλος. Μέλος ΔΣ συλλόγου Γονέων77ου Δημοτικού Σχολείου και της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δ’ Διαμερίσματος.
 10. Κωφίδου Παρθένα (Πόπη). Συνταξιούχος υπάλληλος Δήμου Θεσσαλονίκης. Μέλος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ ν. Θεσσαλονίκης.
 11. Μαμελετζής Θωμάς. Συνταξιούχος ΕΦΚΑ, μέλος σωματείου συνταξιούχων.
 12. Μπιμπίκα-Μαχτσίρα Αθηνά. Συνταξιούχος ταμείου νομικών. Μέλος στο Δημοκρατικό σύλλογο γυναικών Τούμπας.
 13. Παπαδημακοπούλου Μαρία. Κτηνίατρος, ελεύθερη επαγγελματίας.
 14. Παπαδόπουλος Αριστείδης (Μίμης). Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας του 4ου Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης.
 15. Παπαναργύρου Μανώλης. Συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος, μέλος σωματείου συνταξιούχων.
 16. Παραπούρα Καλλιόπη (Πόπη). Συνταξιούχος.
 17. Τουλής Γιώργος. Ιδιωτικός υπάλληλος, ηλεκτρολόγος. Μέλος Συνδικάτου Οικοδόμων.
 18. Τουλής Κωνσταντίνος. Ιδιωτικός υπάλληλος. Μέλος σωματείου Εμποροϋπαλλήλων.
 19. Τσολάκη Ελευθερία. Βιολόγος, ερευνήτρια σε εργαστήριο μοριακής ογκολογίας.
 20. Φραντζέσκος Χρυσόστομος. Μουσικός, καθηγητής κιθάρας, ιδιωτικός υπάλληλος.
 21. Χρανιώτης Γιώργος. Διδάκτωρ Ιστορίας, εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα.

Ε’ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

 1. Αρβανιτάκη Μαργαρίτα. Αρχαιολόγος, υποψήφια διδάκτορας. Μέλος ΔΣ και γραμματέας Διοικούσας Επιτροπής Παραρτήματος Βόρειας Ελλάδας του Συλλόγου Εκτάκτων Αρχαιολόγων (ΣΕΚΑ).
 2. Αρβανιτίδης Παναγιώτης. Εργαζόμενος στην E-FOOD.
 3. Γεωργακούδης Δημήτρης. Εργαζόμενος στον επισιτισμό, μέλος του ΣΕΤΕΠΕΣυνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων) Θεσσαλονίκης Πιερίας Χαλκιδικής.
 4. Γκιόκα Σοφία. Συνταξιούχος δικαστική υπάλληλος. Μέλος του σωματείου συνταξιούχων Δημοσίου.
 5. Καλαϊτζής-Καλλίδης Στέργιος. Δικηγόρος ΑΠΘ, κοινοτικός σύμβουλος Ε’ Δημοτικής Κοινότητας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
 6. Κάμου Κατερίνα. Ιδιωτική υπάλληλος, μέλος ΔΣ Συλλόγου Γυναικών Ε’ Διαμερίσματος.
 7. Κεσσίση Μαρία. Αρχιτέκτων Μηχανικός, μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών και μέλος του Συλλόγου γυναικών Ε’ Διαμερίσματος.
 8. Κωφός Διονύσης. Απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος του ΔΣ του Σ.Ε.ΤΗ.Π. (Συνδικάτο εργατοϋπαλλήλων τηλεπικοινωνιών–πληροφορικής).
 9. Μανώλης Στέλιος. Φύλακας Αρχαιοτήτων.
 10. Μπεκροδημήτρη Βικτωρία. Γιατρός-ποδολόγος.
 11. Μπράβου Χριστίνα. Συνταξιούχος μοδίστρα. Μέλος του συλλόγου γυναικών του Ε’ Διαμερίσματος.
 12. Παπαγιάννη Μαρία. Εκπαιδευτικός, μέλος του ΔΣ της Α΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΕΔΟΘ-Ν/Τ ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης.
 13. Πετράκης Βασίλης. Καθηγητής Γερμανικών. Μέλος του ΣΕΦΙΕ ΣΕΦΙΕ (Σωματείο εργαζομένων στα φροντιστήρια και την ιδιωτική εκπαίδευση Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδας).
 14. Σταθόπουλος Αντώνης. Συνταξιούχος μεταλλεργάτης.
 15. Τζιφρής Χρυσόστομος. Μαθηματικός ΑΠΘ. Εργαζόμενος σε συμβουλευτική εταιρία. Αντιπρόεδρος της προσωρινής διοίκησης του σωματείου εργαζομένων Deloitte.
 16. Τσαχειρίδου Ευδοξία (Εύη). Εκπαιδευτικός.
 17. Χατζηϊωάννου Σοφία. Συνταξιούχος λογίστρια. Μέλος σωματείου συνταξιούχων.

ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ

 1. Αδάμ Θανάσης. Γεωπόνος ΑΠΘ, αυτοαπασχολούμενος.
 2. Αθανασόπουλος Κώστας. Εργαζόμενος στον κατασκευαστικό κλάδο. Ταμίας ΔΣ Συνδικάτου Οικοδόμων Θεσσαλονίκης.
 3. Γκογκουσούδη Δέσποινα. Φιλόλογος ΑΠΘ, ιδιωτική υπάλληλος, μέλος του σωματείου ιδιωτικών υπάλληλων.
 4. Δήμου Μάρθα. Φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ, μέλος ΔΣ Συλλόγου Φοιτητών πολιτικών Επιστημών.
 5. Ζαχαριάδης Γιάννης. Συνταξιούχος ΟΑΕΕ.
 6. Καρατάκη Σοφία. Καθηγήτρια γερμανικών μέσης εκπαίδευσης. Κοινοτική σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Τριανδρίας.
 7. Χουρμουζιάδου Μερόπη. Συντηρήτρια ζωγραφικών έργων τέχνης, τουριστική συνοδός.