Δήλωση στήριξης του Φίλιππου Μπαντή

Δήλωση στήριξης του Φίλιππου Μπαντή, αρτοζαχαροπλάστη, Αναπληρωματικού μέλους του ΔΣ της Ένωσης Αρτοζαχαροπλαστών Ελλάδας, Διαμερισματικού Συμβούλου Β’ Διαμερίσματος του Δήμου Θεσσαλονίκης με την «Πρωτοβουλία» του Γιάννη Μπουτάρη

Από τα μαθητικά μου ακόμη χρόνια πίστευα ότι πρέπει να μπορούμε να έχουμε άποψη για όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα μας. Να έχουμε και εμείς ρόλο σε ό,τι μας αφορά. Γι αυτό πάντα συμμετείχα στα συμβούλια των σχολείων μου. Το ίδιο συνέχισα να κάνω μέσα από δράσεις και αγώνες διεκδικώντας ό,τι μου ανήκει.

Ό,τι θετικό έγινε, έγινε χάρη στη φιλοτιμία και τον αγώνα. Πολλά «κόλλησαν» στη γενικότερη πολιτική που υποβαθμίζει τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει και επειδή θεωρώ πως είναι δικαίωμα του καθενός αλλά και υποχρέωση όλων μας να συμμετέχουμε στα κοινά πήρα την απόφαση να συνεχίσω την προσπάθεια μου για να ακούγεται η φωνή μου  και όλων όσους μπορώ να εκφράσω, του αυτοαπασχολούμενου, του μικροεπαγγελματία, του κατοίκου του Β’ διαμερίσματος, όσο πιο δυνατά γίνεται, συμμετέχοντας, ως συνεργαζόμενος, στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το δημοτικό συμβούλιο.

Με ρώτησαν πολλοί γνωστοί, γιατί «Λαϊκή Συσπείρωση»; Γιατί δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στους υποψηφίους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ. Γιατί το Κ.Κ.Ε. είναι κοντά στα προβλήματα των απλών ανθρώπων, είναι το μοναδικό κόμμα που λέει ωμά την αλήθεια στον λαό, για να μπορώ έτσι να λειτουργήσω χωρίς υστεροβουλίες και δεύτερες σκέψεις, χωρίς άλλο συμφέρον, παρά μόνο την καλυτέρευση της καθημερινότητας μας. Να υποστηρίζω τα δικαιώματα του κάθε πολίτη χωρίς καμία διάκριση και καμία επιρροή, για  τη σωστή λειτουργία του δήμου.  Και γιατί οι αγαπημένοι μου παππούδες ήταν κομμουνιστές  και με έμαθαν από μικρό να αγωνίζομαι για μια καλύτερη κοινωνία όπου δεν θα υπάρχουν διακρίσεις αλλά κοινωνική δικαιοσύνη και ίσα δικαιώματα για όλους τους ανθρώπους.