Θα είναι χιλιάδες τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με το κόκκινο γαρύφαλλο

Κάλεσμα αποφασιστικής ενίσχυσης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής, ξεκάθαρο μήνυμα ότι τα ψηφοδέλτια με το κόκκινο γαρύφαλλο θα είναι χιλιάδες, εξέπεμψε η μαζική και μαχητική συγκέντρωση της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Εκατοντάδες νέοι και μεγαλύτεροι, εργαζόμενοι, υπάλληλοι, συνταξιούχοι, άνθρωποι του πνεύματος και των τεχνών έδωσαν το παρών, ανανεώνοντας το ραντεβού τους στις γειτονιές της πόλης, στους χώρους δουλειάς, σε σχολεία και σχολές, στη μάχη που συνεχίζεται ως την τελευταία στιγμή για περισσότερους αγωνιστές και αγωνίστριες στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Βασίλης Τομπουλίδης υποψήφιος δήμαρχος. Χαιρετισμό απηύθυνε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Μπορούμε να τα καταφέρουμε και να είναι πολλοί περισσότεροι οι κομμουνιστές, οι αγωνιστές που θα εκλεγούν περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, να περάσουν στο Β’ γύρο περισσότεροι συνδυασμοί της “Λαϊκής Συσπείρωσης”» τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας και κάλεσε το λαό Στις 8 του Οκτώβρη ο λαός «να δώσει ένα γερό χαστούκι στην κυβερνητική πολιτική, στην πολιτική με την οποία κατ’ εξακολούθηση όλες οι κυβερνήσεις φροντίζουν να αυγατίζουν τα κέρδη τους οι λίγοι, οι εκμεταλλευτές μεγαλοεπιχειρηματίες, οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι, στέλνοντας τις ανάγκες των πολλών στο καλάθι των αχρήστων». (Διαβάστε εδώ αναλυτικά)

«Στέλνουμε μήνυμα αποφασιστικής ενίσχυσης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε όλη την Κεντρική Μακεδονία», «πηγαίνετε στην κάλπη με τα ψηφοδέλτια με το κόκκινο γαρίφαλο του αγώνα, της περηφάνιας και μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά» σημείωσε ο Σ. Αβραμόπουλος(Διαβάστε εδώ αναλυτικά)

Σε πανστρατιά τις μέρες που απομένουν για την ισχυροποίηση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” κάλεσε ο Βασίλης Τομπουλίδης και ανέδειξε τις συγκλίσεις των υποψηφίων που στηρίζουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «στα κρίσιμα ζητήματα υπάρχουν εμβληματικές ταυτίσεις των παρατάξεων που στηρίζονται από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ των παρατάξεων δηλαδή των κκ. Ζέρβα, Αγγελούδη και Πέγκα». (Διαβάστε εδώ αναλυτικά)

Παραβρέθηκαν η Θεανώ Καπέτη μέλος του ΠΓ της ΚΕ, ο Ζήσης Λυμπερίδης μέλος της γραμματείας της ΚΕ, τα μέλη της ΚΕ Κ. Αβραμόπουλος, Γρ. Κλιγκόπουλος, Δ. Παπατολίδης, Ε. Δημάκης, Θ. Χρηστίδης, οι βουλευτές του κόμματος Γ. Δελής και Λ. Στολτίδης.

Μετά το πέρας των ομιλιών σηκώθηκαν καταχειροκροτούμενοι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι των δήμων της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκης: Βασίλης Τομπουλίδης, 41 ετών, δικηγόρος.

Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Ελένη Τσιτσιρούδη, 33 ετών, ιδιωτική υπάλληλος, μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Βόλβης: Βασιλική Πολυζωίδου, ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης, δημοτική σύμβουλος Βόλβης.

Δέλτα: Πασχαλίνα (Λίνα) Χατζηκυριάκου, 40 ετών, δικηγόρος, δημοτική σύμβουλος Δέλτα.

Θέρμης: Φάνης Καρκατζούνης, 45 ετών, φιλόλογος, μέλος του ΔΣ της Ενωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Θέρμης και της Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας, δημοτικός σύμβουλος Θέρμης.

Θερμαϊκού: Κοσμάς Στεφανίδης, 44 ετών, αγρότης, Γραμματέας του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ανατολικής Θεσσαλονίκης, αντιπρόεδρος της Ενωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Θερμαϊκού.

Καλαμαριάς: Αναστασία Ποικιλίδου, 27 ετών, λογίστρια ιδιωτική υπάλληλος.

Κορδελιού – Ευόσμου: Θανάσης Κοκονάς, 50 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας, αντιπρόεδρος της ΑΣΓΜΕ, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού – Ευόσμου.

Λαγκαδά: Φίλιππος Γεωργουδάκης, 66 ετών, συνταξιούχος, δημοτικός σύμβουλος Λαγκαδά.

Νεάπολης – Συκεών: Αλέξης Γουσόπουλος, 39 ετών, λογιστής, Γραμματέας του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών και αντιπρόεδρος του ΔΣ της Ενωσης Λογιστών Θεσσαλονίκης.

Παύλου Μελά: Μάριος Παλάντζας, 31 ετών, πολιτικός μηχανικός, δημοτικός σύμβουλος Παύλου Μελά.

Πυλαίας – Χορτιάτη: Οδυσσέας Μαάιτα, 45 ετών, Διδάκτορας του Τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ, διδάσκων στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας, δημοτικός σύμβουλος Πυλαίας – Χορτιάτη, μέλος του ΔΣ της Ενωσης Γονέων Πυλαίας – Χορτιάτη.

Χαλκηδόνας: Παναγιώτης Μαρκίδης, 67 ετών, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, δημοτικός σύμβουλος Χαλκηδόνας.

Ωραιοκάστρου: Αγγελος Θεμελής, 71 ετών, συνταξιούχος, δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου.