Περιοδεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κεντρικής Μακεδονίας στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής

Επίσκεψη πραγματοποίησε την Πέμπτη 16 Ιούλη ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κεντρικής Μακεδονίας Σωτήρης Αβραμόπουλος στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, κατά τη διάρκεια κινητοποίησης που αποφάσισε ο Σύλλογος Εργαζομένων με συμβολικό κλείσιμο του κεντρικού κτιρίου και συγκέντρωση εργαζομένων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την τραγική υποστελέχωση που ταλαιπωρεί και εργαζόμενους, αλλά και το λαό της ΠΕ Χαλκιδικής.

Ο Σωτήρης Αβραμόπουλος ενημερώθηκε για τα προβλήματα που βιώνουν οι εργαζόμενοι, για το «άδειασμα» των υπηρεσιών, για την εντατικοποίηση της εργασίας τους και τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν λόγω αυτών των κενών.

Τόνισε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση« Κ. Μακεδονίας στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, καταδικάζει την πολιτική της απαξίωσης των υπηρεσιών που διαχρονικά υπηρέτησαν όλες οι κυβερνήσεις, αλλά και αδιαμαρτύρητα εφαρμόζει η Περιφερειακή Αρχή και θα συνεχίσει τον αγώνα μαζί με τους εργαζόμενους για να αναδείξει τα οξύτατα προβλήματα και τις διεκδικήσεις για άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, αλλά και τις απαραίτητες υλικοτεχνικές υποδομές για την κάλυψη όλων των αναγκών των υπηρεσιών, αλλά και του λαού της ΠΕ Χαλκιδικής.