ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Σ. ΖΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Στη Κεντρική Βιβλιοθήκη του δήμου Θεσσαλονίκης περιόδευσε ο υποψήφιος δήμαρχος με την Λαϊκή Συσπείρωση Σωτήρης Ζαργιανόπουλος, μαζί με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Γαβρίλο Ανδρονικίδη.

Τόνισε ότι οι εργαζόμενοι, παρά τις πολύ μεγάλες ελλείψεις στο προσωπικό των βιβλιοθηκών, την υποχρηματοδότηση των συλλογών και της υλικοτεχνικής υποδομής  τους, συμβάλουν χάρις στο φιλότιμο τους , στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Δήλωσε την αντίθεση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην εμπλοκή ΜΚΟ και χορηγών, όπως το Ίδρυμα Νιάρχου κ.α., που αποσκοπούν σε ιδιωτικά οφέλη. Διεκδικούμε, μαζί με τους κατοίκους της πόλης αυτό που δικαιούμαστε, επαρκή χρηματοδότηση από την κυβέρνηση και τον δήμο.

Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους τονίστηκε η ανάγκη διεκδίκησης για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών,  όχι μόνο σε θέματα πολιτισμού αλλά και της καθημερινότητας των δημοτών και της νεολαίας. Να αποτελέσει κριτήριο ψήφου για όλες τις κάλπες η πολιτική των μνημονίων με τα ματωμένα πλεονάσματα που τους αγγίζει και ως εργαζόμενους και ως πολίτες. Πολιτική που στηρίζεται από όλες τις δυνάμεις, δεν αμφισβητούν την Ε.Ε και το σύστημα που υπηρετούν.