ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ «ΡΑΛΕΝΤΑΝΤΟ»

Σύσκεψη στο μουσικών καφενείον Ραλεντάντο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31/3 με ομιλητή τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης με την Λαϊκή Συσπείρωση, Σωτήρη Ζαριανόπουλο.

Στα πλαίσια της συζήτησης αναδείχθηκαν τόσο τα κεντρικά πολιτικά ζητήματα όσο και τοπικά ζητήματα που από κοινού που απασχολούν έντονα την ζωή των κατοίκων της περιοχής.

Ιδιαίτερα απασχόλησαν οι σημαντικές εξελίξεις που καταγράφονται στην περιοχή ειδικά μετά την ολοκλήρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, με την περαιτέρω μετατροπή της περιοχής μας σε «πύλη εισόδου» των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων προς τα Βαλκάνια. Επίσης εκτενής ήταν η συζήτηση ενόψει των Ευρωεκλογών για το μέλλον της χώρας μας στην ΕΕ και την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ για αποδέσμευση από την ΕΕ, με το λαό να κάνει «κουμάντο» στην οικονομία και την εξουσία. Απασχόλησαν τα ζητήματα που αφορούν την υποβάθμιση και την εμπορευματοποίηση της Υγείας, καθώς και οι εξελίξεις που οδηγούν στην διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης.

Αντίστοιχα συζητήθηκαν βασικά προβλήματα που απασχολούν τους Δημότες της Θεσσαλονίκης, όπως η τραγική κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες (ΟΑΣΘ), οι τεράστιες ελλείψεις στη σχολική στέγη και οι επικίνδυνες καθυστερήσεις στην αντισεισμική θωράκιση, τα επιχειρηματικά σχέδια σχετικά με την ανάπλαση της ΔΕΘ και του παραλιακού μετώπου. Για όλα τα παραπάνω ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος ανέπτυξε τις θέσεις και τις προτάσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Κώστας Κουκούλας, Οδυσσέας Γεωργακούδης, Βασίλης Τομπουλίδης, Χρήστος Αράπογλου, Ηλίας Λαμπριανίδης, Νίκος Ξόνογλου, Δημήτρης Γκρανόπουλος και Εριφύλη Χοντουλίδου.