ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ «ΕΡΤ1»

Ο λαός να εμπιστευτεί τη δύναμή του, το ΚΚΕ

«Πάμε σε εκλογές συζητώντας ποιο είναι καλύτερο σκάνδαλο, της Novartis ή του Πετσίτη, και κανείς δεν λέει ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν συμφωνήσει για τεράστιες αυξήσεις στις τιμές των φαρμάκων με τους φαρμακοβιομήχανους, ότι και οι δύο μαζί ψήφισαν την κατάργηση κάθε προστασίας των δανειοληπτών, και μόλις την περασμένη εβδομάδα ψήφισαν και την παράδοση των αιγιαλών σε ιδιώτες. Είτε με Μητσοτάκη, είτε με Τσίπρα το ίδιο αντιλαϊκό αποτέλεσμα θα έχουμε».

Αυτά επισήμανε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» μιλώντας στην τηλεόραση της «ΕΡΤ1», το πρωί της Κυριακής 14 Απρίλη, προσθέτοντας ότι η σκανδαλολογία καλύπτει την ταύτιση των αστικών κομμάτων στη στρατηγική της αντιλαϊκής πολιτικής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και οι υπόλοιποι υπηρέτησαν τη χρεωκοπία του λαού για να δώσουν περισσότερα προνόμια στον κεφάλαιο και να πληρώσουν δάνεια που δεν έπαιρνε ο λαός, αλλά οι μεγάλες επιχειρήσεις, υπογράμμισε. Ο λαός να μην τους δώσει μπράβο ούτε για τα εγκλήματα που έκαναν, ούτε το ελεύθερο γι’ αυτό που ετοιμάζουν από κοινού για την επόμενη μέρα. Ο λαός να εμπιστευτεί τη δύναμή του, το ΚΚΕ, κατέληξε ο Σ. Ζαριανόπουλος.