Δήλωση του Σ. Αβραμόπουλου στην ορκωμοσία των Περιφερειακών Συμβούλων

Ενόψει της ορκωμοσίας των περιφερειακών συμβούλων της Π.Κ.Μ. και της έναρξης της νέας θητείας του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Σωτήρης Αβραμόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Στο πλαίσιο της πολιτικής ορκωμοσίας των εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», δηλώνουμε με βάση την τιμή και τη συνείδηση μας, πως θα υπηρετούμε τα συμφέροντα και τις ανάγκες του λαού μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Και στη νέα θητεία του Περιφερειακού Συμβουλίου, θα προσπαθήσουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, να συμβάλουμε στην ανάδειξη των προβλημάτων, που αφορούν τα λαϊκά στρώματα, στη διεκδίκηση λύσεων και διατύπωση προτάσεων για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Έτσι κι αλλιώς είναι εδώ οι μεγάλες ελλείψεις σε έργα και υποδομές στην Περιφέρεια μας όσο και η υποστελέχωση των υπηρεσιών της και η υποχρηματοδότηση συνολικά της Τοπικής Διοίκησης. Προβλήματα για τα οποία είναι συνυπεύθυνες, διαχρονικά, τόσο οι διαδοχικές Διοικήσεις της Περιφέρειας, όσο και όλες οι κυβερνήσεις.

Δεδομένη βέβαια είναι και η δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία και στην περιοχή μας όπως και η συνέχιση και κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής από τη νέα κυβέρνηση.

Σε κάθε περίπτωση, πιστεύουμε ότι με τον κοινό αγώνα μισθωτών, μικρών επαγγελματιών, μικρομεσαίων αγροτών, άνεργων, με τη συμβολή και των εκλεγμένων συμβούλων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, να αρχίσουν να αλλάζουν τα πράγματα προς το καλύτερο.

Ευχόμαστε υγεία και δύναμη σε όλες και όλους.»