Περιοδεία του Σωτήρη Ζαριανόπουλου στο ΑΧΕΠΑ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Σωτήρης Ζαριανόπουλος περιόδευσε σήμερα Παρασκευή, με κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο ΑΧΕΠΑ. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν η Ελένη Μπακιρλή, υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Κ. Μακεδονίαςνοσηλεύτρια του ΑΧΕΠΑ, μέλος ΓΣ της ΠΟΕΔΗΝ και  του ΓΣ  της ΑΔΕΔΥ, και ο Χρήστος Ντεκουμές, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος συναντήθηκε με τις καθαρίστριες, τους υγειονομικούς, τεχνικούς και διοικητικούς εργαζόμενους του ΑΧΕΠΑ όπου συζήτησε μαζί τους για τα ζητήματα του νοσοκομείου αλλά και για τους γενικότερους προβληματισμούς τους μπροστά στις επερχόμενες εκλογές.

Επισήμανε πως μπροστά σε όλες τις κάλπες οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να πέσουν στην «παγίδα» της «λογικής του μικρότερου κακού», η οποία κάθε φορά έως τώρα έχει οδηγήσει στο μεγαλύτερο κακό. Όπως είπε, «πέρα από τις επιμέρους διαφωνίες τους, τα αστικά κόμματα και οι «εκλεκτοί» τους σε Δήμους και Περιφέρειες έχουν συμφωνημένα τα βασικά, όπως είναι η στόχευση της συρρίκνωσης της δημόσιας υγείας που αποτελεί βασική κατευθυντήρια γραμμή της ΕΕ.

Σημείωσε πως «οποιαδήποτε άλλη ψήφος σε κόμματα και συνδυασμούς πέραν του ΚΚΕ και τις «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα σημαίνει επιβράβευση της αντιλαϊκής πολιτικής και παραχώρηση ελευθερίας για συνέχιση των μέτρων. Για αυτό και καλούμε όλους τους εργαζόμενους άσχετα από το επίπεδο συμφωνίας μαζί μας να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά και να αφήσουν πίσω το δρόμο των συνεχών θυσιών για τα κέρδη των λίγων στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε όλες τις κάλπες.