Συνεχίζουμε δυναμικά – Μπροστά οι ανάγκες του λαού

ΔΗΛΩΣΗ ΣΩΤΗΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 26ης ΜΑΪΟΥ

 

Συνεχίζουμε δυναμικά – Μπροστά οι ανάγκες του λαού

 

Ευχαριστούμε και χαιρετίζουμε όσες και όσους στήριξαν με την ψήφο τους την «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Κεντρική Μακεδονία στις περιφερειακές εκλογές. Ιδιαίτερα όσους έκαναν το βήμα πρώτη φορά αλλά και τις νέες και τους νέους που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στην «Λαϊκή Συσπείρωση», το ψηφοδέλτιο που στήριξε το ΚΚΕ και στην Περιφέρεια μας. Όλοι αυτοί έκαναν το βήμα σε μια περίοδο που και οι τοπικές εκλογές πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα εθνικών εκλογών και τεχνητής πόλωσης.

Με τη στήριξη όλου αυτού του κόσμου, το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» καταγράφεται πάνω από αυτό της εγκληματικής οργάνωσης των νοσταλγών του Χίτλερ, της Χ.Α στην Περιφέρεια.

Αρκετοί περισσότεροι ήταν αυτοί με τους οποίους συζητήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις, αντιμετώπισαν θετικά τα όσα αναδείξαμε και την προεκλογική περίοδο, αλλά δεν πήραν την τελική απόφαση στήριξης της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Μπορούμε όμως το επόμενο διάστημα να συναντηθούμε στους αγώνες και στις διεκδικήσεις, αυτός άλλωστε είναι και ο μοναδικός ελπιδοφόρος δρόμος για να αλλάξουν τα πράγματα.

Την επόμενη μέρα των εκλογών, τα σημαντικά προβλήματα, οι μεγάλες ελλείψεις σε κρίσιμα έργα και υποδομές στην Περιφέρεια μας, οι επικίνδυνοι σχεδιασμοί και ανταγωνισμοί μεγάλων δυνάμεων στην περιοχή μας, είναι εδώ. Η δύναμη που μας έδωσαν δεκάδες χιλιάδες μισθωτοί του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, μικροί επαγγελματίες, μικρομεσαίοι αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι επιστήμονες, άνεργοι, θα κατατεθεί στους αγώνες και στη διεκδίκηση για να βελτιωθεί η κατάσταση προς όφελος αυτής της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, για να αμφισβητηθούν οι επικίνδυνοι σχεδιασμοί και ένας δρόμος ανάπτυξης που οδηγεί σε αδιέξοδα για τους πολλούς και κέρδη για τους λίγους.

Οι τέσσερις περιφερειακοί σύμβουλοι, εκλεγμένοι με την «Λαϊκή Συσπείρωση» θα έχουν τη δική τους συμβολή στην ανάδειξη των προβλημάτων, στη διεκδίκηση λύσεων και διατύπωση προτάσεων για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.