Ο πρέσβης Πάϊατ, οργανωτής του πραξικοπήματος στην Ουκρανία, ξεσαλώνει

Κοινή δήλωση του υποψηφίου Περιφεριάρχη Κ. Μακεδονίας Σωτήρη Αβραμόπουλου και του υποψήφιου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Ζωτήρη Ζαριανόπουλου

«Στρατηγέ μου, ιδού ο στρατός σας» αναφώνησε υπουργός της «Δεξιάς», πριν 60 χρόνια, δείχνοντας Έλληνες στρατιώτες σε Αμερικάνο στρατηγό που υποδεχόταν.

«Πρόεδρε, ιδού ο «μεντεσές» σας για τα σχέδια σας  αναφώνησε ο «αριστερός» Τσίπρας δείχνοντας την Ελλάδα, στον κατά δήλωση του «διαβολικά καλό» ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ Τράμπ. Ο ίδιος τώρα, προεκλογικά, στήνει δήθεν «προοδευτικά» μέτωπα κατά της ακροδεξιάς.

«κ. Πρέσβη των ΗΠΑ, ιδού το λιμάνι σας» έλεγε κατ’ ουσίαν ο κ. Τζιτζικώστας υποδεχόμενος τον Αμερικάνο πρέσβη Πάϊατ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης που βρώμισε πάλι από νατοϊκούς δολοφόνων.

Η πρόσφατη έκθεση του Αμερικάνικου Υπουργείου Εξωτερικών για την Ελλάδα υλοποιείται: «Παρέμβαση της Αμερικάνικης πρεσβείας σε όλη την Ελλάδα με επιχειρηματίες, πανεπιστήμια, εκκλησίες, ΜΚΟ, Μέσα Ενημέρωσης για να αναδειχτεί σε κεντρική και τοπική πολιτική σκηνή νέα γενιά ηγετών, φιλικών προς τις ΗΠΑ».

Γι’ αυτό  η συντεταγμένη σιωπή των πολυάριθμων «σωτήρων» της πόλης, υποψηφίων περιφερειαρχών και δημάρχων (που θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του κ. Τζιτζικώστα αλλά δεν το προβλέπει η εθιμοτυπία) γι’ αυτόν τον εξευτελισμό της πόλης και των κατοίκων της. «Μούγκα» από τους υποψήφιους ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, της Χρυσής Αυγής, δήθεν «ανεξάρτητους».

«Προδότες της Μακεδονίας» και «μακεδονομάχοι», στέκονται κλαρίνο στους συγγραφείς της επαίσχυντης – επικίνδυνης συμφωνίας των Πρεσπών : ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ.

Βάζουν σε κίνδυνο τη «καθημερινότητα» της πόλης, για την οποία «κόπτονται», κάνοντας το λιμάνι βάση δολοφόνων, στο στόχαστρο των παγκόσμιων αντιπάλων τους.

Ο πρέσβης Πάϊατ, οργανωτής του πραξικοπήματος στην Ουκρανία, ξεσαλώνει: «Υπάρχει ρώσικη ανάμιξη στις Ελληνικές εκλογές». Δηλαδή ψηφίστε ότι σας πούμε.

Προς κάθε αριστερό, προοδευτικό άνθρωπο της πόλης, κάθε έντιμο Σαλονικιό:

Εκλογή «ηγετίσκων» κατά παραγγελία των ΑμερικονοΝΑΤΟικών; Συριζαίων, νεοδημοκρατών, πασόκων, δήθεν ανεξάρτητων, δήθεν «πατριωτών», δεν έχει σημασία αφού έχουν τη «βούλα» της πρεσβείας.

Ή ενίσχυση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης;

Η μάχη του ’99 στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ενάντια στους νατοϊκούς δολοφόνους της Γιουγκοσλαβίας, συνεχίζεται.

Το ’99, στείλαμε τους Νατοϊκούς δολοφόνους της Γιουγκοσλαβίας από το λιμάνι να ψάχνονται στη λαχαναγορά. Τώρα να τους στείλουμε ακόμα παραπέρα.

Η Θεσσαλονίκη, η Κεντρική Μακεδονία, η Ελλάδα είναι για το λαό της, δεν είναι για τα μούτρα τους.